Tiedote

Huijarit kaupittelevat teatterilippuja taas ylihinnalla, olethan siis tarkkana lippuostoksilla. Lue lisää.

Kaksi tummaa naista hymyilee kameralle kesäisessä ympäristössä

Emman uudet tähdet

Emma Teatterin Miestä näkyvissä -kesäkomedia toi näyttelijät ensi kertaa Naantaliin esiintymään. Tutustu näyttelijöihin!

Näyttelijät Maarit Poussa ja Pia Piltz esiintyvät Linda Wiklundin ja Miska Kaukosen vierellä Miestä näkyvissä -kesäkomediassa kesän 2022 ajan. Mutta keitä nämä Emma Teatterin lavalla ensi kertaa nähtävät tähdet ovatkaan? Kysyimme minihaastattelussa heiltä olennaisimmat, jotta voitte tutustua heihin!

Mistä olet tulossa?

Maarit: Kotini on Helsingissä Munkkiniemessä, mutta freelancer näyttelijänä työt vievät välillä vaikka minne. Vaikkapa keikalle Mallorcalle tai kuten nyt, tänne Naantalin Emma teatteriin. Kesän ajan kotini on Turussa. Työskentelen näyttelijänä monenlaisissa tuotannoissa. Ehkä näkyvin roolini on Salatut elämät sarjassa, jossa olen näytellyt jo muutaman vuoden ajan.

Pia: Olen Helsingistä kotoisin, nykyään Tampereella asustava näyttelijä. Valmistuin Helsingin Teatterikorkeakoulusta vuonna 2016 ja sen jälkeen ollut Tampereen teatterissa kiinnitettynä näyttelijänä. Sen lisäksi olen vieraillut mm. Suomen Kansallisteatterissa ja Riihimäen teatterissa. Tampereen teatterissa olen saanut näytellä useissa jutuissa puhenäytelmistä musikaaleihin, mm. nimirooli näytelmässä Anna Karenina ja musikaaleista muutaman mainitakseni Les Misérables, Cats ja Notre Damen kellonsoittaja.  Musiikki ja musikaalit ovat lähellä sydäntäni!

Mietteitä Emmasta?

Maarit: Emmassa on kiva näytellä. Joka kerta jo kävellessäni Kailon saareen illan esitykseen, lataudun ympäröivän miljöön ja luonnon kauneudesta. Kaikkein parasta on kuitenkin mainio työryhmä! Sellaisesta on syytä olla kiitollinen. Tänne on ollut todella helppo tulla ja asettua.

Pia: Naantali on aivan ihana paikka! Juuri sanoin kollegoilleni kun kävelimme Naantalin vanhankaupungin läpi ja Kailon sillan yli että tämä on kyllä kaunein työmatka mitä kuvitella saattaa! Meillä on tosi hyvä tunnelma Emmassa ja ihanat työkaverit, näyttelijöiden kesken meillä on tosi hauskaa keskenämme niin lavalla kuin lavan takanakin. Ei voisi parempaa toivoa!

Mihin olet menossa?

Maarit: Syksyllä tv-työt jatkuvat ja on sieltä yksi elokuvakin tulossa, jossa minulla on rooli. Lisäksi teen keikkoja tapahtumapuolella. Nyt nautin kuitenkin teatterin tekemisestä ihanassa Naantalin kesässä!

Pia: Ensi syksynä minut voi nähdä Anastasia-musikaalissa, jossa näyttelen nimiroolin. Ensi-ilta on 3.9.2022 ja esitys pyöriikin koko syksyn ja kevään! Olen erittäin innoissani!

Ystävät karkoittavat huonoja viboja Sirkun ympärillä

Lue lisää Miestä näkyvissä -kesäkomediasta.