Tiedote

Myyntipalvelun puhelimessa ja teatterin sähköposteissa käyttökatkoja 29.1.-31.1. palvelinsiirrosta johtuen. Lue lisää.

Iäkkäämpi laulajatar, taustalla tanssiva pariskunta

Lipputarjous Veikkauksen Etuasiakkaille

Teatteriin kaksi yhden hinnalla! Näe Hiljaiset sillat -musikaali yhdessä ystävän kanssa 3.2.

Veikkauksen Etuasiakkaille on tarjolla teatterietu: osta kaksi lippua yhden hinnalla. Valtakunnallisessa kampanjassa on mukana 17 esitystä ja yksi näistä on Turun Kaupunginteatterin Hiljaiset sillat -musikaali perjantaina 3.2. klo 19. Kaksi lippua tarjoushinnalla maksaa 64 € (norm. 128 €).

Etuasiakas, toimi näin

Etuhintaiset teatteriliput ovat myynnissä 17.1.- 31.1.2023 tai niin pitkään kuin lippuja riittää. Etu lunastetaan kirjautumalla Veikkauksen verkkosivuille, mistä löytyy esityskohtainen lipunmyyntilinkki. Linkki ohjaa teattereiden lippukauppaan etulippujen ostoon. Etulippujen määrä on rajattu, joten toimi nopeasti. Lipputarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.

Lue lisää Veikkauksen edusta.

Hiljaiset sillat -musikaali

Musikaalin tarina on yksi aikamme intohimoisimmista ja tuttu niin romaanina, kuin elokuvanakin. Nyt se nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa musikaalina, joka kuvaa Francescan salamarakastumista ja siitä seuraavaa vaikeaa valintaa. Pysyäkö kotiäitinä vai antautuako tuntemattomalle tulevaisuudelle valokuvaaja Robertin kanssa? Sydän on kiinnittynyt perheeseen, mutta Robertin sytyttämää roihua ja avoimena odottavan maailman kutsua on vaikea vastustaa.

Lue lisää musikaalista.