Naurava mies ja nainen välissään vakava terapeutti.

Naistenpäivän teatterietu

Naisten kirjoittamat näytelmät valmistuvat pian kaikille näyttämöille, naisten ohjaamana. Tarjoamme lippuedun yhteen maaliskuun ensi-illoista!

Vaikka tasa-arvoon näyttämöllä onkin vielä matkaa, ei enää ole niin harvinaista nähdä naisen kirjoittamaa ja ohjaamaa esitystä maamme ykkösnäyttämöillä. Meillä Turun Kaupunginteatterissa valmistuu parhaillaan ensi-iltaan kolme naisen kirjoittamaa ja ohjaamaa teosta, joissa päärooleissa ovat naiset.

Satu Rasilan kirjoittama ja ohjaama Ilman sinua -draama on ensi-illassa Pienellä näyttämöllä 23.3., Louisa May Alcottin kirjoittama, Satu Rasilan sovittama ja Sini Pesosen ohjaama Pikku naisia Päänäyttämöllä 29.3. sekä Veera Alaverrosen luoma Noita, joka pelkäsi Sopukassa 31.3. Kaikki näytelmät kertovat tarinan, joka on kiinnostava katsojan sukupuolesta riippumatta.

Naistenpäivätarjous 8.3.

Näe Ilman sinua -draama etuhinnalla 25 € (norm. 39 € /kpl). Tarjous koskee seuraavia esityksiä:

  • tiistai 28.3. klo 18.30
  • keskiviikko 29.3. klo 18.30

Osta tarjousliput tästä!

Etu on voimassa vain Naistenpäivänä 8.3. verkkokaupassa ja teatteritalon Lippiksellä. Lippuja on rajattu määrä, joten yksi henkilö voi ostaa enintään 4 etuhintaista lippua. Tarjous koskee vain uusia ostoja, eikä sitä voi yhdistää muihin lippuetuihin.

Neljä ihmistä seisovat lähekkäin, tunnelma intensiivinen.

Ilman sinua -parisuhdedraamassa näyttelevät Mikko Kouki (vas.), Eino Heiskanen, Sonja Pajunoja ja Minna Hämäläinen. Esitys kuvaa kahta pitkää avioliittoa neljän henkilön ja terapeutin silmin. Teräviä keskusteluja keventävät tarkkanäköinen huumori ja lennokas tilannekomiikka.