Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Peruttu: Hobitti 30.4. klo 19

Hobitin esitys la 30.4. klo 19 perutaan teknisen vian vuoksi. Katso toimintaohjeet.

Hobitin esitys lauantaina 30.4. klo 19 joudutaan valitettavasti perumaan teknisen vian vuoksi. Kaikille lipunostaneille, joiden yhteystieto löytyy rekisteristämme, on lähetetty tekstiviesti. Olemme hyvin pahoillamme äkillisestä muutoksesta.

Myös Hobitin vappuaaton päiväesitys jouduttiin keskeyttämään vian takia väliajalla. Kaikki kivet ja konnut käännettiin ratkaisun löytämiseksi, mutta valitettavasti se ei tässä aikataulussa onnistunut. Teatteri on yhteydessä kaikkiin yhteystietonsa jättäneisiin Hobitin vappuaaton esitysten katsojiin 2.5. alkavalla viikolla lippuhyvityksistä. Voit hakea hyvitystä jo heti alta löytyvillä ohjeilla.

Perutun esityksen lippujen hyvitys

Perutun esitykset liput voi vaihtaa toiseen esityspäivään, saada hyvityksen lahjakorttina tai pyytää rahat takaisin.

Jos haluat vaihtaa liput uuteen esityspäivään, toimi näin: 
Vaihda liput uuteen esityspäivään lipunvaihtolomakkeella.

Hobitin esitykset jatkuvat syyskaudella, 10.8.-15.12. Vaihdamme lippuja ensisijaisesti syksyn esityksiin, sillä kevään lopuissa esityksissä on vain vähän paikkoja jäljlellä.

Jos haluat hyvityksen lahjakorttina tai rahana, toimi näin: 
Täytä rahanpalautuslomake. Tyhy-maksuvälineillä maksetuista lipuista ei palauteta rahaa, vaan liput tulee vaihtaa toiseen näytökseen tai pyytää hyvitys lahjakorttina.

Täytäthän lomakkeen 30.5. mennessä.

Lipunvaihtoja ja peruutuksia varten kerättäviä tietoja käytetään ainoastaan vaihtojen ja peruutusten käsittelyyn. Hyvityspyyntöjä käsittelevät teatterin myyntipalvelu ja Lippupiste.

Huomioithan, että emme palauta lipunvälittäjän kanavista ostetuista lipuista palvelu- ja toimitusmaksuja.

Käsittelemme hyvityksiä mahdollisimman pian, mutta varauduthan muutaman viikon viiveeseen odotat rauhassa. Kiitos kärsivällisyydestä.