Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Peruttu: Kysy siskoilta 6.5. klo 18:30

Kysy siskoilta -esitys 6.5. klo 18:30 perutaan sairastapausten vuoksi. Korvaava esitys on 18.10. Katso toimintaohjeet.

Kysy siskoilta -esitys pe 6.5. klo 18:30 joudutaan valitettavasti perumaan sairastapausten vuoksi. Onneksi Kysy siskoilta -esityksiä on luvassa myös syksyllä muutama, joten meillä on tarjota teille heti uusi esitysajankohta!  

6.5. klo 18:30 esityksen korvaava esitys on tiistaina 18.10. klo 19. Syksyn esitykset ovat Päänäyttämöllä. 

Jos sinulla oli liput peruttuun esitykseen, sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan saat liput korvaavaan esitykseen sähköpostitse 15.5. mennessä. Vanhat liput mitätöidään automaattisesti. Myös jo ostetut väliaikatarjoilut siirretään automaattisesti uuteen ajankohtaan. 

Jos korvaava esityspäivä ei sovi 

Pyydä lahjakortti, jolla ostat liput haluamaasi esityspäivään: 

Jos korvaava esitysajankohta ei sovi sinulle, pyydä lomakkeella lahjakortti, jolla voit ostaa uudet liput haluamaasi esityspäivään. Täytä lomake 15.5. mennessä. 

Valitsemalla hyvityksen lahjakorttina saat sähköpostiisi lahjakortin, jolla voit lunastaa uudet liput valitsemaasi esityspäivään helposti verkkokaupasta. Lipuista mahdollisesti maksettua tilaus- tai toimitusmaksua ei palauteta lahjakortin yhteydessä. 

Jos haluat rahanpalautuksen:  

Jos uusi esityspäivä ei sovi, etkä halua lahjakorttia, pyydä rahanpalautus hyvityslomakkeella 15.5. mennessä. 

Tyhy-maksuvälineillä maksetuista lipuista ei palauteta rahaa, vaan liput tulee vaihtaa toiseen näytökseen tai pyytää hyvitys lahjakorttina.

Lipunvaihtoja ja peruutuksia varten kerättäviä tietoja käytetään ainoastaan vaihtojen ja peruutusten käsittelyyn. Hyvityspyyntöjä käsittelevät teatterin myyntipalvelu ja Lippupiste.

Huomioithan, että emme palauta lipunvälittäjän kanavista ostetuista lipuista palvelu- ja toimitusmaksuja.

Käsittelemme hyvityksiä mahdollisimman pian, mutta varauduthan muutaman viikon viiveeseen odotat rauhassa. Kiitos kärsivällisyydestä.