Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Graafinen kuva teatteritalosta

Rekry: Kokki

Turun Kaupunginteatteri hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osa-aikaista kokkia. Hae viimeistään 31.7.

Turun Kaupunginteatterin palvelutiimin ravintolahenkilökunta pitää yleisöstä hyvää huolta heidän vieraillessaan teatteritalossa. Ravintolamme keittiössä valmistetaan tarjoilut teatterin väliajoille sekä myös tarjoilut teatterilla järjestettäviin yksityistilaisuuksiin, tapahtumiin ja kokouksiin. Lisäksi ravintolamme Viides Näyttämö tarjoaa arkisin maittavaa buffetlounasta ja iltaisin ja viikonloppuisin tarjolla on laadukas à la carte -lista.

Ehdottomia edellytyksiä työtehtävään ovat kokin ammattitaito, hygieniapassi sekä palveluhenkinen ja iloinen asenne. Edellytämme muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ on osa-aikatyötä (noin 10-30 tuntia viikossa).

Hakemukset käsitellään luottamuksellisina ja ne pyydetään jättämään 31.7.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@tkteatteri.fiAvautuu uuteen välilehteen. Laita sähköpostin otsikkoon maininta, mihin työtehtävään olet hakemassa. Olemme hakijoihin yhteydessä elokuun alkupuolella.

Turun Kaupunginteatterista

Alueen suurimpana teatterina tarjoamme monenlaisia kohderyhmiä kiinnostavia esityksiä. Kolmella näyttämöllä, valmistustiloissa ja palvelutiimissä työskentelee vuosittain kymmeniä eri alojen ammattilaisia. Turun Kaupunginteatteri tuottaa vuosittain useita ensi-iltoja ja näyttämöillä on noin 400 esitystä.