Tiedote

Poikkeukselliset liikennejärjestelyt Turun Kaupunginteatterilla. Lue lisää. 

Graafinen kuva teatteritalosta

Rekry: Markkinointikoordinaattori

Turun Kaupunginteatteri etsii vuorotteluvapaan sijaisuuteen 2.10. alkaen markkinointikoordinaattoria osaksi myynti- ja markkinointiosastoa.

Monipuolisessa tehtävässäsi toimit osana teatterin yhdentoista henkilön myynti- ja markkinointiosastoa. Teet osaltasi teatteria näkyväksi katsojille ja uusille asiakkaille. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi teatterikierrosten vetämistä, mediaseurantaa, sisällöntuotantoa teatterin kanaviin, järjestelmien ylläpitoa ja päivittämistä sekä muita osaston avustavia tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Toimit luontevasti oppaana ryhmille ja osallistut tapahtumien järjestämiseen. Käytät sujuvasti erilaisia järjestelmiä ja sinulla on ehkä jo kokemusta verkkosivujen ylläpidosta, uutiskirjetyökaluista ja somekanavien hallinnoinnista. Toimit itseohjautuvasti ja järjestelmällisesti. Pääset myös käyttämään luovuuttasi ja haastamaan itseäsi tiimin yhteisissä kehitysprojekteissa ja ideoinnissa.

Teatterialan tuntemus ja kokemus markkinoinnista on eduksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan voit olla urasi alussa tai esimerkiksi alanvaihtaja. Tärkeintä on oppivainen ja itseohjautuva asenne.

Odotamme sinulta:

  • järjestelmällistä ja tavoitteellista työskentelytapaa
  • hyviä tietoteknisiä taitoja (esim. Office, Adobe, WordPress, Googlen työkalut, Meta)
  • vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • halua kehittyä markkinoijana

Tehtävänkuvaa voidaan muokata valitun henkilön osaamisen mukaan. Kerro hakemuksessasi, millä osaamisella vahvistaisit tiimiämme. Työ alkaa 2.10. ja sijaisuuden kesto on 6 kuukautta. Vuorotteluvapaasijaisuuden jälkeen työn jatko on mahdollinen.

Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus ja sijaiselta edellytetään:

Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa yhdessä tai useammassa jaksossa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Sijaisen tulee olla työttömänä työnhakijana TE-toimistossa välittömästi ennen vuorottelusijaisuuden alkamista. Sijaisuutta edeltävän päivän työttömyys riittää, jos henkilö on alle 30-vuotias ja tutkinnon suorittamisesta on kulunut alle vuosi sekä henkilö, joka vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Työaikamuotona on TeaTes, Toimistotyö II (36,25 h/vko). Palkkaus muodostuu Suomen Teatterialan työehtosopimuksen (TeaTES) mukaan. Hakemukset käsitellään luottamuksellisina.

Hakuaikaa on 29.8. asti. Hakemukset pyydetään jättämään sähköpostitse osoitteeseen rekry@tkteatteri.fiAvautuu uuteen välilehteen. Haastatteluihin kutsutaan viimeistään viikon 35 aikana. Työt alkavat 2.10.2023.

Lisätiedot

Myynti- ja markkinointipäällikkö Veera Westerlund, veera.westerlund@tkteatteri.fiAvautuu uuteen välilehteen tai puhelimitse +358407333063.