Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Rekry: Tarjoilijoita

Turun Kaupunginteatteri hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osa-aikaisia tarjoilijoita. Hae viimeistään 31.7.

Turun Kaupunginteatterin palvelutiimin aurinkoiset tarjoilijat pitävät yleisöstä hyvää huolta heidän vieraillessaan teatteritalossa. Ehdoton edellytys työtehtävään on palveluhenkinen ja iloinen asenne. Aikaisempi asiakaspalvelukokemus on avuksi, mutta kaikki tehtävään valittavat koulutetaan työhön.

Tarjoilijan työnkuva

  • Väliaikatarjoilujen myymistä ja kattamista
  • Yleisölämpiön baari-/kassatyöskentelyä
  • Asiakastilaisuuksien hoitamista
  • Muita ravintolan työtehtäviä

Hygieniapassi vaaditaan, mutta sen voi suorittaa myös valinnan jälkeen. Anniskelupassi on plussaa. Työ on osa-aikatyötä (noin 4–20 tuntia viikossa) ja painottuu iltoihin ja etenkin viikonloppuihin.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisina ja ne pyydetään jättämään 31.7.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@tkteatteri.fiAvautuu uuteen välilehteen. Laita sähköpostin otsikkoon maininta, mihin työtehtävään olet hakemassa. Olemme hakijoihin yhteydessä elokuun alkupuolella.

Turun Kaupunginteatterista

Alueen suurimpana teatterina tarjoamme monenlaisia kohderyhmiä kiinnostavia esityksiä. Kolmella näyttämöllä, valmistustiloissa ja palvelutiimissä työskentelee vuosittain kymmeniä eri alojen ammattilaisia. Turun Kaupunginteatteri tuottaa vuosittain useita ensi-iltoja ja näyttämöillä on noin 400 esitystä.