Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Graafinen kuva teatteritalosta

Rekry: Yleisötyöntekijä

Turun Kaupunginteatteri etsii opintovapaan sijaisuuteen 29.8. alkaen yleisötyöntekijää myynti- ja markkinointitiimiin.

Turun Kaupunginteatteri Oy etsii opintovapaan sijaisuuteen 29.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan yleisötyöntekijää kymmenhenkiseen myynti- ja markkinointitiimiin.

Turun Kaupunginteatterissa tehdään yleisötyötä, jonka tavoitteena on madaltaa katsojien kynnystä tulla teatteriin ja löytää uusia teatterinystäviä. Yleisötyömme keskiössä ovat erilaiset tapahtumat, yhteistyöprojektit ja saavutettavuuden kehittäminen. Etsimme nyt yleisötyöntekijää opintovapaan sijaisuuteen 31.5.2024 asti toteuttamaan ja kehittämään yleisötyötämme edelleen.

Toteutat teatterin yleisötyötä järjestämällä ja koordinoimalla mm. teatterikierroksia, keskustelutilaisuuksia, tapahtumia, tuottamalla digisisältöjä sekä hoidat yhteistyötä kouluihin, oppilaitoksiin ja muihin sidosryhmiin. Olet osa teatterin markkinointia ja viestintää ja olet mukana huolehtimassa siitä, että teatteri elää tässä ajassa. Tehtäviisi kuuluu myös yleisötyön tapahtumista ja hankkeista viestimistä, joten tehtävän hoitamien edellyttää hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä teknisiä valmiuksia niiden hyödyntämiseen.

Tehtävässä menestyminen vaatii idearikkautta, huolellisuutta, erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa ja itsenäistä työotetta, hyvää priorisointikykyä paineenkin alla ja valmiutta kohdata erilaisia ihmisiä. Yleisötyön tukena toimii säännöllisesti kokoontuva ohjausryhmä. Arvostamme kokemusta kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden tuottamisesta sekä teatterialan hyvää tuntemusta.

Työaikamuotona on TeaTes, Toimistotyö II (36,25 h/vko). Määräaikainen työsuhde, 31.5.2024 asti. Palkkaus muodostuu Suomen Teatterialan työehtosopimuksen (TeaTES) mukaan. Hakemukset käsitellään luottamuksellisina.

Lisätietoja antaa myynti- ja markkinointipäällikkö Veera Westerlund, veera.westerlund@tkteatteri.fi tai +358407333063 ke 10.8. klo 9-11, pe 12.8. 12-15 ja ti 16.8. klo 12-15. Hakemukset pyydetään jättämään 21.8.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@tkteatteri.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Katso kaikki teatterin vapaana olevat työpaikat Rekrytointi-sivulta.