Koululais- ja
opiskelija­ryhmät

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa koululaisille räätälöityjä palveluita ja etuja sekä etuhintaisia lippuja opiskelijoille. Liput koululaisryhmille varataan myyntipalvelun numerosta 02 262 0030 tai sähköpostitse: myynti@tkteatteri.fiAvautuu uuteen välilehteen.

Ylä- ja alakoululaisille

Teatterikierrokset

Koululaisryhmät pääsevät tutustumaan teatteritaloon ja eri osastoilla tehtävään työhön opastetuilla koulu-laiskierroksilla. Kierros kestää reilun tunnin ja sisältää portaita. Sisältöä voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisesti. Kysy lisää koululaiskierroksista osoitteesta myynti@tkteatteri.fiAvautuu uuteen välilehteen.

Opettaja, videoitu kierros saatavilla yleisötyökoordinaattorilta

(aatu.pyy@tkteatteri.fi).

Yleisötyöntekijä kouluvierailulle

Luokka tai koulu voi kutsua yleisötyöntekijän vierailulle kertomaan teatterista ja teatterin eri ammateista. Vierailu avaa aivan uudenlaisen oven teatterin maailmaan. Yleisötyöntekijän pitkä kokemus teatterialasta takaa, että oppilaat saavat syventyä kunnolla siihen, miten teatteriesitys syntyy.

Kysy kouluyhteistyöstä yleisötyön koordinaattori Aatu Pyy: aatu.pyy@tkteatteri.fi

Ikärajat

Merkitsemme ikärajoilla tai -suosituksilla esitykset, joissa on lapsille sopimatonta sisältöä. Myös lapsille suunnattujen esitysten yhteydessä on aina mainittu suositusikärajat.

Elämyspolku

Turun Kaupunginteatteri on mukana Turun kaupungin Elämyspolku-toiminnassa. Teatterikäynti kuuluu Elämyspolun ohjelmaan kolmannella, viidennellä ja yhdeksännellä luokalla. Toivotamme peruskoululaiset opettajineen lämpimästi tervetulleiksi teatteriin Elämyspolku-hinnalla 12 € /lippu. Lippuvaraukset sähköpostitse myynti@tkteatteri.fi.

Syksyn 2023 Elämyspolku-näytelmät

Pikku naisia (9 lk.)
Viirun ja Pesosen joulupuuhat (3. lk.)

Lue lisää Elämyspolusta.Avautuu uuteen välilehteen

Ysivip

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa kaikille Turun kouluissa yhdeksättä luokkaa käyville vapaan pääsyn teatterin omien tuotantojen esityksiin maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin Ysivip-kortilla. Maksuttoman lipun saa tuntia ennen esitystä esittämällä Ysivip-kortin teatterin lippukassa Lippiksellä. Lipun saa, mikäli näytöksessä on tilaa. Ei ennakkovarauksia.

Syksyn 2023 ohjelmiston Ysivip-näytelmät:

Pikku naisia
Solaris
Cabaret-musikaali
Veden varaan -dekkari

Lue lisää Ysivipistä.Avautuu uuteen välilehteen


Taidetestaajat

Turun Kaupunginteatteri oli kolmannen kerran mukana valtakunnallisessa Taidetestaajat-hankkeessa keväällä 2023 esityksellä Pikku naisia. Hanke tuo kahdeksasluokkalaisia taiteen pariin.

Taidetestaajat on Suomen suurin kulttuurikasvatusohjelma, joka vie kaikki Suomen kahdeksasluokkalaiset korkealaatuisen taiteen pariin. Kokonaisuuteen kuuluu etko- ja jatkotehtävät sekä palautteen antaminen.

Lue lisää Taidetestaajista.Avautuu uuteen välilehteen

Yleisötyö

Oppimateriaalit

Olemme koostaneet Opi teatterista-sivun, johon on kerätty eri ikäisille sopivia teatteriaiheisia oppimateriaalipaketteja sekä yleisesti tietoutta teatterista. Tutustu niihin lähemmin!

Opiskelijoille

Edulliset opiskelijahinnat

Opiskelijoiden esityspäivän tarjouksen lisäksi kaikkiin omiin esityksiimme on myynnissä myös opiskelijahintaisia lippuja. Hinta määräytyy esityksen ja istumapaikan mukaan. Kunkin esityksen opiskelijahinnat löytyvät esityksen omilta sivuilta.

Teatterikierrokset

Opiskelijaryhmät pääsevät tutustumaan teatteritaloon ja eri osastoilla tehtävään työhön opastetuilla kierroksilla. Kierros kestää reilun tunnin ja sisältää portaita. Sisältöä voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisesti. Kysy lisää kierroksesta osoitteesta myynti@tkteatteri.fi.

Videoitu kierros on saatavilla ryhmille yleisötyökoordinaattorilta aatu.pyy@tkteatteri.fi

Edut

Saman viikon opiskelijaliput 10 €

Tarjoamme opiskelijoille lipun teatterin omiin saman viikon esityksiin (ma-la) kympillä, jos salissa on tilaa. Kympin liput tulevat myyntiin verkkokauppaan maanantaina aamupäivän aikana ja niitä saa myös lippukassalta.