Koululais- ja
opiskelija­ryhmät

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa koululaisille räätälöityjä palveluita ja etuja sekä etuhintaisia lippuja opiskelijoille. Liput koululaisryhmille varataan myyntipalvelun numerosta 02 262 0030 tai sähköpostitse: myynti@tkteatteri.fi.

Ylä- ja alakoululaisille

Teatterikierrokset

Koululaisryhmät pääsevät tutustumaan teatteritaloon ja eri osastoilla tehtävään työhön opastetuilla koulu-laiskierroksilla. Kierros kestää reilun tunnin ja sisältää portaita. Sisältöä voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisesti. Kysy lisää koululaiskierroksista osoitteesta myynti@tkteatteri.fi.

Opettaja, videoitu kierros saatavilla yleisötyökoordinaattorilta

(aatu.pyy@tkteatteri.fi ).

Yleisötyöntekijä kouluvierailulle

Luokka tai koulu voi kutsua yleisötyöntekijän vierailulle kertomaan teatterista ja teatterin eri ammateista. Vierailu avaa aivan uudenlaisen oven teatterin maailmaan. Yleisötyöntekijän pitkä kokemus teatterialasta takaa, että oppilaat saavat syventyä kunnolla siihen, miten teatteriesitys syntyy.

Kysy kouluyhteistyöstä yleisötyön koordinaattori Aatu Pyy: aatu.pyy@tkteatteri.fi

Ikärajat

Merkitsemme ikärajoilla tai -suosituksilla esitykset, joissa on lapsille sopimatonta sisältöä. Myös lapsille suunnattujen esitysten yhteydessä on aina mainittu suositusikärajat.

Elämyspolku

Turun Kaupunginteatteri on mukana Turun kaupungin Elämyspolku-toiminnassa. Teatterikäynti kuuluu Elämyspolun ohjelmaan kolmannella, viidennellä ja yhdeksännellä luokalla. Toivotamme peruskoululaiset opettajineen lämpimästi tervetulleiksi teatteriin Elämyspolku-hinnalla 12 € /lippu. Lippuvaraukset sähköpostitse myynti@tkteatteri.fi.

Kevään 2023 Elämyspolku-näytökset

Hiljaiset sillat -musikaali (9 lk.)


Lue lisää Elämyspolusta.

Ysivip

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa kaikille Turun kouluissa yhdeksättä luokkaa käyville vapaan pääsyn teatterin omien tuotantojen esityksiin maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin Ysivip-kortilla. Maksuttoman lipun saa tuntia ennen esitystä esittämällä Ysivip-kortin teatterin lippukassa Lippiksellä. Lipun saa, mikäli näytöksessä on tilaa. Ei ennakkovarauksia.

Kevään 2023 ohjelmiston Ysivip-näytelmät:

Tuntematon sotilas

Hiljaiset sillat -musikaali
Ilman sinua
Pikku naisiaLue lisää Ysivipistä.

Taidetestaajat

Turun Kaupunginteatteri on kolmannen kerran mukana valtakunnallisessa Taidetestaajat-hankkeessa keväällä 2023. Hanke tuo kahdeksasluokkalaisia taiteen pariin.

Taidetestaajat on Suomen suurin kulttuurikasvatusohjelma, joka vie kaikki Suomen kahdeksasluokkalaiset korkealaatuisen taiteen pariin. Kokonaisuuteen kuuluu etko- ja jatkotehtävät sekä palautteen antaminen.

Lue lisää Taidetestaajista.

Yleisötyö

Oppimateriaalit

Olemme koostaneet Opi teatterista-sivun, johon on kerätty eri ikäisille sopivia teatteriaiheisia oppimateriaalipaketteja sekä yleisesti tietoutta teatterista. Tutustu niihin lähemmin!

Opiskelijoille

Edulliset opiskelijahinnat

Opiskelijoiden esityspäivän tarjouksen lisäksi kaikkiin omiin esityksiimme on myynnissä myös opiskelijahintaisia lippuja. Hinta määräytyy esityksen ja istumapaikan mukaan. Kunkin esityksen opiskelijahinnat löytyvät esityksen omilta sivuilta.

Teatterikierrokset

Opiskelijaryhmät pääsevät tutustumaan teatteritaloon ja eri osastoilla tehtävään työhön opastetuilla kierroksilla. Kierros kestää reilun tunnin ja sisältää portaita. Sisältöä voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisesti. Kysy lisää kierroksesta osoitteesta myynti@tkteatteri.fi.

Videoitu kierros on saatavilla ryhmille yleisötyökoordinaattorilta aatu.pyy@tkteatteri.fi

Edut

Viime hetken opiskelijaliput arkisin ma-to 10 €

Tarjoamme opiskelijoille lipun kympillä Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin esityspäivänä. Etu on voimassa maanantaista torstaihin, jos salissa on tilaa. Viime hetken liput myynnissä vain teatterin lippukassalta.