Lahjakortit

Ilahduta ystävääsi, muista läheistäsi, yllätä iloisesti – teatteri on elämys!

Lahjakortin hankkiminen

Turun Kaupunginteatterin lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortteja voi ostaa teatterin verkkokaupasta ja lippumyymälä Lippikseltä. Lahjakortit saat myös Lippupisteen toimipisteistä (ei R-kioskit) ja verkkokaupasta sekä Kauppatorin monitorista. Lahjakorttiostosta ei voi maksaa henkilökohtaisilla etukorteilla tai -rannekkeilla (esim. Tyky, e-passi, Smartum).

Lahjakortti teatterin verkkokaupasta >

Lahjakortin käyttäminen

Turun Kaupunginteatterin lahjakortilla voi lunastaa lippuja kaikkiin kaupunginteatterin esityksiin. Lahjakortissa lukee, missä se käy maksuvälineenä teatterin Lippis-lippukassan lisäksi. Lahjakortin voi käyttää osissa ja se on voimassa vuoden eteenpäin alkuperäisestä ostopäivästä. Teatterin Lippiksellä lahjakortilla voi maksaa myös väliaikatarjoiluja tai käsiohjelman.

Turun Kaupunginteatterissa voit maksaa teatteriliput myös Lippupisteen lahjakortilla.

Teatterin lahjakortti käy maksuvälineenä myös teatterin lämpiöravintolassa sekä ravintola Viidennellä näyttämöllä. Huomioithan, että näissä pisteissä lahjakortti tulee käyttää kokonaan.

Lahjakortilla Emma Teatteriin

Turun Kaupunginteatterin lahjakortilla voit maksaa myös kesäteatterilippuja Emma Teatteriin. Emma Teatterin lippuja voi maksaa Ticketmasterin lahjakortilla Ticketmasterin myyntipisteissä, mutta Turun Kaupunginteatterin lippukassalla ne eivät käy maksuvälineenä.