Koululais­et ja päiväkotiryhmät

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa koululaisille ja päiväkotiryhmille räätälöityjä palveluita ja etuja. Liput ryhmille varataan myyntipalvelun numerosta 02 262 0030 tai sähköpostitse: myynti@tkteatteri.fiAvautuu uuteen välilehteen.

Ylä- ja alakoululaisille

Teatterikierrokset

Koululaisryhmät pääsevät tutustumaan teatteritaloon ja eri osastoilla tehtävään työhön opastetuilla koulu-laiskierroksilla. Kierros kestää reilun tunnin ja sisältää portaita. Sisältöä voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisesti. Kysy lisää koululaiskierroksista osoitteesta myynti@tkteatteri.fiAvautuu uuteen välilehteen.

Opettaja, videoitu kierros saatavilla yleisötyöntekijältä aatu.pyy@tkteatteri.fi

Yleisötyöntekijä kouluvierailulle

Luokka tai koulu voi kutsua yleisötyöntekijän vierailulle kertomaan teatterista ja teatterin eri ammateista. Vierailu avaa aivan uudenlaisen oven teatterin maailmaan. Yleisötyöntekijän pitkä kokemus teatterialasta takaa, että oppilaat saavat syventyä kunnolla siihen, miten teatteriesitys syntyy.

Kysy kouluyhteistyöstä yleisötyöntekijältä aatu.pyy@tkteatteri.fi

Ikärajat

Merkitsemme ikärajoilla tai -suosituksilla esitykset, joissa on lapsille sopimatonta sisältöä. Myös lapsille suunnattujen esitysten yhteydessä on aina mainittu suositusikärajat.

Elämyspolku

Turun Kaupunginteatteri on mukana Turun kaupungin Elämyspolku-toiminnassa. Teatterikäynti kuuluu Elämyspolun ohjelmaan kolmannella, viidennellä ja yhdeksännellä luokalla. Toivotamme peruskoululaiset opettajineen lämpimästi tervetulleiksi teatteriin Elämyspolku-hinnalla 12 € /lippu. Lippuvaraukset sähköpostitse myynti@tkteatteri.fi.

Syksyn 2024 Elämyspolku-näytelmät

Once (9. lk.)

Tiranan sydän (9. lk.)

Täydellinen lauantai (9. lk.)

Lue lisää Elämyspolusta.Avautuu uuteen välilehteen

Ysivip

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa kaikille Turun kouluissa yhdeksättä luokkaa käyville vapaan pääsyn teatterin omien tuotantojen esityksiin Ysivip-kortilla. Maksuttoman lipun saa tuntia ennen esitystä esittämällä Ysivip-kortin teatterin lippukassa Lippiksellä. Lipun saa, mikäli näytöksessä on tilaa. Ei ennakkovarauksia.

Syksyn 2024 Ysivip-näytelmät:

Once (9. lk.)

Tiranan sydän (9. lk.)

Täydellinen lauantai (9. lk.)

Isä (9. lk.)

Meillä on täyttä! (9. lk.)

Hildur (9. lk.)

Lue lisää Ysivipistä.Avautuu uuteen välilehteen


Taidetestaajat

Turun Kaupunginteatteri on neljännen kerran mukana valtakunnallisessa Taidetestaajat-hankkeessa keväällä 2024 esityksellä Täydellinen lauantai. Hanke tuo kahdeksasluokkalaisia taiteen pariin.

Taidetestaajat on Suomen suurin kulttuurikasvatusohjelma, joka vie kaikki Suomen kahdeksasluokkalaiset korkealaatuisen taiteen pariin. Kokonaisuuteen kuuluu etko- ja jatkotehtävät sekä palautteen antaminen.

Lue lisää Taidetestaajista.Avautuu uuteen välilehteen

Yleisötyö

Oppimateriaalit

Olemme koostaneet Opi teatterista-sivun, johon on kerätty eri ikäisille sopivia teatteriaiheisia oppimateriaalipaketteja sekä yleisesti tietoutta teatterista. Tutustu niihin lähemmin!