Yritys- ja kokouspalvelut

Kulturelli juhlatila tai kokoustila keskellä Turun kaunista jokirantamaisemaa löytyy Turun Kaupunginteatterista! Avarien yleisötilojen esteettömyys, akustiikka ja tekniikka vastaavat nykypäivän vaatimuksia. Saat saman katon alta myös kokoustarjoilut ja rennomman yhdessäolon mahdollistavan oheisohjelman. Tapahtuman onnistumisesta huolehtivat kaupunginteatterin ammattilaiset.

Kokoustilat keskellä Turkua

Järjestä tapahtumasi tyylikkäässä ja ajattomassa ympäristössä, vain kivenheiton päässä Turun ydinkeskustasta ja hotelleista. Kokoustilat Erkkeri ja Kabinetti ovat parhaimmillaan alle 40 henkilön tilaisuuksissa. Isompiin kokouksiin ja juhliin soveltuu yleisölämpiö, jonka ikkunoista avautuvat maisemat Aurajoelle ja Tuomiokirkolle asti. Kaikkiin tilaisuuksiin sisältyy kokoustilan käyttö sisustettuna haluamaanne muotoon, näyttö ja WLAN-yhteys.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous tilaisuudesta teatterissa täyttämällä tarjouspyyntölomake.

Tilavuokrauksista vastaa teatterin palvelupäällikkö Jutta Elo.  

Kokous- ja juhlatilat

Erkkeri (40-60 hlöä)

Tilat

Kabinetti (30-70 hlöä)

Tilat

Yleisölämpiö (250-500 hlöä)

Tilat

Päivä teatterilla

Esimerkki kokous- tai tyhy-päivän sisällöstä teatterilla enintään 40 henkilölle. Poimi teitä kiinnostavat osiot ohjelmasta ja pyydä tarjous! 

Kokous/seminaari ja lounas

Kokouspäivä alkaa aamupalalla ja kokouksen jälkeen nautitaan herkullinen lounas noutopöydästä.

Esimerkkihinta kokoustilasta:

3–6 h 150 €

8 h 200 €

Esimerkkihinta kokouspäivän tarjoilusta (aamupala, lounas, iltapäiväkahvi) alk. 29 €/hlö

Teatterikierros

Turun Kaupunginteatterilla on takanaan pitkä ja mielenkiintoinen historia. Sukella teatterin kulisseihin opastetulla teatterikierroksella! Kierroksen kesto on noin 1 h 30 min. Yli 20 hlön seurueelle suosittelemme varaamaan kaksi kierrättäjää.

Esimerkkihinta kierroksesta:

186 € (150 € alv. 0 %)

Illallinen ja esitys

Tämä yhdistelmä antaa aikaa sekä seurusteluun että elämykseen. Ja paljon muisteltavaa jälkikäteenkin. Kokoustila tunniksi esityksen ja / tai ruokailun yhteydessä on maksuton!

Esimerkkihinta:

Illallinen noutopöydästä ja liput esitykseen alk. 65 € (57,80 € alv. 0 %)

Alle 20 hlön seurueille illallinen ravintola Viidennellä näyttämöllä (menu alk. 39 €) ja liput esitykseen.

Ravintola

Kokoustarjoilut

Kahvit ja cocktailit nautitaan upean jokinäkymän äärellä lämpiössä. Kokouslounas tarjoillaan teatterin ravintola Viidennellä näyttämöllä tai buffet-lounaana lämpiössä.
Palvelut

Teatterikierrokset ja esitykset

Turun Kaupunginteatterilla on takanaan pitkä historia ja mielenkiintoisia tarinoita. Niitä pääset kuulemaan opastetulla teatterikierroksella, joka vie kulissien taakse. Kysy kierroksesta tai varaa liput esitykseen ryhmällesi!
Palvelut

Teatterikierrokset ja esitykset

Turun Kaupunginteatterilla on takanaan pitkä historia ja mielenkiintoisia tarinoita. Niitä pääset kuulemaan opastetulla teatterikierroksella, joka vie kulissien taakse. Kysy kierroksesta tai varaa liput esitykseen ryhmällesi!
Lisää vaihtoehtoja

Näyttämöiden vuokraus

Kun näyttämöillä ei ole esityksiä, vuokraamme myös niitä yritystilaisuuksiin. Tarjolla on kolme eri kokoista vaihtoehtoa.