Opiskelija­t

Turun Kaupunginteatteri tarjoaa verkkokaupassaan etuhintaisia lippuja opiskelijoille. Liput opiskelijaryhmille varataan myyntipalvelun numerosta 02 262 0030 tai sähköpostitse: myynti@tkteatteri.fiAvautuu uuteen välilehteen.

Edulliset opiskelijahinnat

Opiskelijoiden saman viikon lipputarjouksen lisäksi kaikkiin omiin esityksiimme ja moniin vierailuesityksiin on myynnissä opiskelijahintaisia lippuja. Hinta määräytyy esityksen ja istumapaikan mukaan. Kunkin esityksen opiskelijahinnat löytyvät esityksen omilta sivuilta.

Teatterikierrokset

Opiskelijaryhmät pääsevät tutustumaan teatteritaloon ja eri osastoilla tehtävään työhön opastetuilla kierroksilla. Kierros kestää reilun tunnin ja sisältää portaita. Sisältöä voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisesti. Kysy lisää kierroksesta osoitteesta myynti@tkteatteri.fi.

Kierrostallenne ryhmille on saatavilla yleisötyökoordinaattorilta aatu.pyy@tkteatteri.fi

Edut

Saman viikon opiskelijaliput 10 €

Opiskelijat voivat ostaa liput teatterin omien esitysten saman viikon näytöksiin 10 € -hintaan. Saman viikon tarjousliput tulevat myyntiin maanantaisin klo 12 mennessä ja niitä voi ostaa verkkokaupasta tai lippukassalta. Etu ei koske vierailuesityksiä. Varauduthan näyttämään opiskelijakorttia myös esitykseen tullessasi.