Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Viiru ja kevään muita ihanuuksia!

Avasimme myyntiin kevään esityksiä kaikenikäisille katsojille, kurkkaa mitä on tulossa ja varmista paikkasi katsomoon.

Koko perheen suosikkikatti Viiru ja hänen ystävänsä ukko Pesonen palaavat Pienelle näyttämölle kevääksi. Tällä kertaa esityksessä ollaan muuttopuuhissa, sillä aamuneljältä on Ukko Pesosesta liian varhaista sängyssä pomppimiseen, ja Viiru-kissa on vallan toista mieltä. Erimielisyys johtaa siihen, että Viiru päättää muuttaa ja Pesonen ryhtyy remontoimaan takapihan rämää huussia kissan kodiksi. Pian molemmat huomaavat, että yksin asustelu on yllättävän tylsää puuhaa. Ja miten käy tupaantuliaisten, kun tapetointi on kesken, kana ei muni lettutaikinaa varten eikä Viiru suostu paljastamaan kuka on hänen salaperäinen tuparivieraansa… Perheen pienemmillekin sopiva esitys on Kimmo Virtasen sovittama ja ohjaama, samoin kuin aiemman kauden Viirun joulupuuhatkin oli. Viiru-kissan roolissa notkeudellaan ihastuttaa jälleen Alexandra Oupornikova, Ukko-Pesosena myhäilee Kimmo Rasila ja muissa rooleissa nähdään Minna Hämäläinen.

Kaksi Viiru muuttaa- näytöstä järjestetään aistiystävällisempinä. Niissä huomioidaan erilaisia aistiherkkyyksiä esimerkiksi mukauttamalla esityksen valot, äänet, teatteriefektit ja teatterissa kulkeminen. Yhteistyössä Aisti ry:n kanssa toteutetut näytökset ovat 17.3. ja 1.4. klo 18.

Liput ja lisätiedot

Lisää katsottavaa keväälle:

Molli ja maan ääri

Mollilla on matkakuume! Lempeä ja hykerryttävän hauska lastenesitys ystävyydestä, koti-ikävästä ja rohkeudesta astua maailmaan. Asialla on Thomas Dellingerin Teatteri Konna, jonka kohdeyleisöä ovat perheen pienemmät 3-vuotiaasta vanhempaan. Ensi-ilta Sopukassa 22.1.

Liput ja lisätiedot

Puoliaika – viittä vaille suomalainen

Ishmael Falken omakohtainen monologi, jossa mamu muuttuu suomalaiseksi silmiesi edessä! Vierailuesitys nähdään Pienellä näyttämöllä vain kerran, 7.3. klo 19.

Liput ja lisätiedot

Kepeä elämäni

Leikkisä ja vastaansanomaton monologi näyttelijä Miiko Toiviaisen omasta transtaustasta. Useampaan kertaan Turussa loppuunmyydyn monologin lisänäytökset nähdään Pienellä näyttämöllä 10.2. ja 31.3.

Liput ja lisätiedot

Kasvihuone joka romahti

Komedian ja painajaisen välimaastossa vaeltava esitys tarttuu ajankohtaiseen aiheeseen: hoiva-alojen kriisiin. Aihetta käsitellään hoiva-ammattilaisten työtä arvostaen ja etäännyttäen kertomus pois tavanomaisesta laitosympäristöstä kasvihuoneeseen. Ensi-ilta Sopukassa 4.4.

Liput ja lisätiedot