Tiedote

Poikkeukselliset liikennejärjestelyt Turun Kaupunginteatterilla. Lue lisää. 

teatteritalo ulkoa päin remonttiaidan takana

Liikennejärjestelyt teatterilla

Teatterin edestä kulkeva Itäinen rantakatu ympäristöineen on työmaa-aluetta, joten varaathan aikaa teatterille tulemiseen.

Varaathan riittävästi aikaa teatterille saapumiseen. Itäisen Rantakadun saneeraus ja teatterin naapuriin rakentuvan Musiikkitalo Fuugan valmistelevat työt vaikuttavat liikennejärjestelyihin.

Autoliikenne
Itäisen rantakadun ajorajan liikenne on yksisuuntainen, ajosuunta on Martista Tuomiokirkolle. Vastakkaisesta suunnasta tulevien tulee lähestyä teatteria vaihtoehtoisia reittejä, kuten Itäistä Pitkäkatua pitkin takakautta. 

Föli-bussit
Tiesithän, että teatterilippu toimii myös Föli-bussilippuna? Katso reittioppaasta lähimmät pysäkit ja aikataulut ja hurauta Tuurn keskustaan kätevästi bussilla. Teatterilipun QR-koodi toimii lippuna Föli-linjoilla 3h ennen ja 2h esityksen jälkeen. 

Kevytliikenne
Jalkaisin ja pyörällä teatterille pääsee tavalliseen tapaan. Joen rannassa kulkeva kevyenliikenteen väylä on avoinna. 

2.10. Itsenäisyyden aukiolle pystytetään työmaa-aita, eikä virastotalon edestä pääse enää kulkemaan Itäiselle rantakadulle.

Parkkipaikat
Teatterin lähiympäristössä on rajatusti pysäköintipaikkoja. Lähimmät paikat löytyvät Virastotalon ympäristöstä (2.10. alkaen vain Paavo Nurmen puistotien varresta ja talon takaa) ja Kaskenkadun ja urheilupuiston väliseltä alueelta kadunvarsipysäköintinä. Isommista parkkihalleista, kuten Toriparkista ja Louhesta, pääsee kävellen teatterille Teatterisillan ylittämällä. Teatterin inva-autopaikat ovat normaalisti käytössä ja löytyvät teatterin sivuseinustalla. Jättöliikenne pääovien eteen tapahtuu Martin suunnasta.  

Teatteritalon palvelut

Teatteritalon lippukassa Lippis palvelee näytöskaudella ti-to klo 13-18 ja pe-la klo 12-18 sekä aina tuntia ennen esitysten alkua.

Ravintola Viides näyttämö tarjoilee arkilounasta ja bistrolistaa Aleksis Kiven aukiolla ma-ti 10.30-14.30, ke-pe 10.30-19.30 ja lauantaisin 15-19.30. Ruokaa voi tilata loppuviikosta klo 19 asti.