Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Liikennejärjestelyt teatterilla

Teatterin viereinen rakennustyömaa ja Teatterisillan remontti aiheuttavat muutoksia paikoitukseen ja kulkureitteihin. Varaathan aikaa teatterille tulemiseen.

Itäinen Rantakatu on yksisuuntaista saattoliikennettä (Martista Tuomiokirkon suuntaan) lukuunottamatta suljettu autoilta. Myös Teatterisilta on suljettu alkukesän ajan. Teatterille tullaan autolla takakautta Neitsytpolkua pitkin tai jalkaisin Aurajoen yli Myllysiltaa tai Auransiltaa pitkin. Varaathan riittävästi aikaa teatterille saapumiseen.

Föli-bussit
Tiesithän, että teatterilippu toimii myös Föli-bussilippuna? Katso reittioppaasta lähimmät pysäkit ja aikataulut ja hurauta Turun keskustaan kätevästi bussilla. Teatterilipun QR-koodi toimii lippuna Föli-linjoilla 3 tuntia ennen ja jälkeen esityksen ja lippu sisältää yhden vaihtomahdollisuuden. Kauppatorilta teatterille on alle 15 minuutin kävelymatka. 

 

Fölin bussipysäkit kartalla

Kevytliikenne
Kaupunginteatterin edessä jokirannassa kulkeva kevyenliikenteen väylä on käytössä. Jalkaisin ja pyörällä teatterille pääsee joka suunnasta, mutta kulku rappusten kautta Virastotalolta teatterille on suljettu. Teatterisilta on suljettu pintakorjauksen takia, joten teatterille tullaan joen yli Myllysiltaa tai Auransiltaa pitkin.

Autoliikenne
Itäinen rantakatu on suljettu autoilta yksisuuntaista saattoliikennettä (Martista Tuomiokirkon suuntaan) lukuunottamatta.  Autolla tulevien tulee lähestyä touko-kesäkuussa teatteria takakautta Itäisen pitkäkadun suunnalta, eli Neitsytpolkua pitkin.

Parkkipaikat
Teatterin lähiympäristössä on rajatusti pysäköintipaikkoja. Lähimmät paikat löytyvät Virastotalon takaa, Paavo Nurmen puistotien varresta ja Kaskenkadun ja urheilupuiston väliseltä alueelta kadunvarsipysäköintinä. Isommista parkkihalleista, kuten Toriparkista ja Louhesta, pääsee kävellen teatterille Auransiltaa tai Myllysiltaa pitkin ja suosittelemme keskustan pysäköintihallien käyttöä. 

Invapaikat
Teatterin inva-autopaikat ovat pääovien läheisyydessä Itäiselle rantakadulla ja niille ajetaan Martin suunnasta.

 

Teatteritalon palvelut

Teatteritalon lippukassa Lippis palvelee 16.6. asti ma-pe klo 10-17 ja avautuu uudestaan 1.8.

Ravintola Viides näyttämö tarjoilee arkilounasta ja bistrolistaa Aleksis Kiven aukiolla ma-ti 10.30-14.30, ke-pe 10.30-19.30 ja lauantaisin 15-19.30. Ruokaa voi tilata loppuviikosta klo 19 asti.