Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Näkymä teatteritaloon ja musiikkitalon rakennustyömaahan joen vastarannalta

Liikennejärjestelyt teatterilla

Teatterin viereinen rakennustyömaa aiheuttaa muutoksia paikoitukseen ja Itäinen rantakatu on autoille yksisuuntainen. Varaathan aikaa teatterille tulemiseen.

Varaathan riittävästi aikaa teatterille saapumiseen. Naapuriin kohoavan Musiikkitalo Fuugan rakennustyöt vaikuttavat liikennejärjestelyihin ja Itäinen Rantakatu on nyt yksisuuntainen Martista Tuomikirkon suuntaan.

Föli-bussit
Tiesithän, että teatterilippu toimii myös Föli-bussilippuna? Katso reittioppaasta lähimmät pysäkit ja aikataulut ja hurauta Turun keskustaan kätevästi bussilla. Teatterilipun QR-koodi toimii lippuna Föli-linjoilla 3 tuntia ennen ja 2 tuntia esityksen jälkeen. 

 

Fölin bussipysäkit kartalla

Kevytliikenne
Kaupunginteatterin edessä jokirannassa kulkeva kevyenliikenteen väylä on käytössä. Jalkaisin ja pyörällä teatterille pääsee vihreiden nuolten osoittamia reittejä, mutta kulku rappusten kautta Virastotalolta teatterille on suljettu. Teatterisilta on kevyenliikenteen käytössä sen keväällä tapahtuvaan pintakorjaukseen asti.

kartta teatterin ympäristöstä, kulkureitit merkattu

Autoliikenne
Itäisen rantakadun ajorajan liikenne on yksisuuntainen. Ajosuunta on Martista Tuomiokirkolle ja teatterin eteen voi pysähtyä, mutta ei pysäköidä. Vastakkaisesta suunnasta tulevien tulee lähestyä teatteria vaihtoehtoisia reittejä, kuten Itäistä Pitkäkatua pitkin takakautta.

Parkkipaikat
Teatterin lähiympäristössä on rajatusti pysäköintipaikkoja. Lähimmät paikat löytyvät Virastotalon takaa, Paavo Nurmen puistotien varresta ja Kaskenkadun ja urheilupuiston väliseltä alueelta kadunvarsipysäköintinä. Isommista parkkihalleista, kuten Toriparkista ja Louhesta, pääsee kävellen teatterille ja suosittelemme keskustan pysäköintihallien käyttöä. 

Invapaikat ja saattoliikenne
Teatterin inva-autopaikat ovat pääovien läheisyydessä Itäiselle rantakadulla. Saattoliikenne pääovien eteen tapahtuu Martin suunnasta ja teatterin eteen voi pysähtyä, muttei pysäköidä.

Teatteritalon palvelut

Teatteritalon lippukassa Lippis palvelee näytöskaudella ti-to klo 13-18 ja pe-la klo 12-18 sekä aina tuntia ennen esitysten alkua.

Ravintola Viides näyttämö tarjoilee arkilounasta ja bistrolistaa Aleksis Kiven aukiolla ma-ti 10.30-14.30, ke-pe 10.30-19.30 ja lauantaisin 15-19.30. Ruokaa voi tilata loppuviikosta klo 19 asti.