Liput ja maksutavat

Täältä löydät tietoa Turun Kaupunginteatterin lipuista, lippuvarauksista, hinnoittelusta, alennuksista ja maksutavoista. Teatteriliput ovat myynnissä teatterin verkkokaupassa tkt.lippu.fi, teatteritalon Lippiksellä sekä myyntipalvelussa numerossa 02 262 0030 ja osoitteessa myynti@tkteatteri.fi. Lisäksi lippuja myyvät teatterin Asiamiehet, Kauppatorin Monitori ja Lippupisteen kanavat.

Hinnat

Teatterilipun hinta vaihtelee katsomopaikan sijainnin mukaan, eli käytössä on lohkohinnoittelu. Tutustu näyttämöihin ja katsomokarttoihin. Esityskohtaiset hinnat on kerrottu esityssivuilla.

Palvelumaksut sisältyvät lippujen hintoihin. Palvelumaksun suuruus vaihtelee lipun hinnan mukaan (2,50 €-3,50 € /lippu). 

Mahdolliset myyntikanavien tilaus- ja toimitusmaksut lisätään lipunhintaan.

Peruutus- ja vaihtotilanteissa palvelu-, tilaus- ja toimitusmaksuja ei palauteta.

Saman päivän liput opiskelijoille

Opiskelijat voivat maanantaista torstaihin ostaa ovelta liput Turun Kaupunginteatterin omien esitysten saman päivän näytöksiin 10 euron hintaan.

Lippuvaraukset

Yksittäiset liput tulee lunastaa viimeistään kahden viikon kuluttua varauksesta. Ryhmävaraukset on lunastettava kuukautta ennen esityspäivää, vierailuesitysten liput on lunastettava 2 kk etukäteen. Lunastettuja lippuja ei vaihdeta tai osteta takaisin.

Varaukset voi noutaa teatterin oman lippumyymälä Lippiksen lisäksi myös Lippupisteen ja Ticketmasterin (Emma Teatterissa esitettävien näytelmien liput) toimipaikoista. Turussa Lippupiste palvelee mm. Stockmannin tavaratalossa sekä K-citymarketeissa, Prismoissa ja R-kioskeilla. Katso lähin Ticketmaster-lippukauppa.

Lippupisteen toimipaikoissa lipputilaukseen lisätään 2 € toimitusmaksu. R-kioskilla lippupisteen lippujen toimitusmaksu on 1 € / lippu + 2 € / tilaus. R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla.

Erityisryhmiin kuuluvien lippuvaraukset

Mikäli liikut pyörätuolilla tai tarvitset avustajan tai tulkin esitykseen, liput kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen teatterin oman myyntipalvelun kautta numerosta 02 262 0030 tai sähköpostitse myynti@tkteatteri.fi.

Tulkkaus viittomakielelle voidaan järjestää, kun tulkkauksesta sovitaan etukäteen teatterin kanssa. Teatteri myös auttaa tarvittaessa tulkin valmistautumista tehtävään.

Saattajakortin haltijat ja SPR:n Kulttuuriystävä-palvelun avustajat pääsevät avustettavan kanssa maksutta Turun Kaupunginteatterin esityksiin. 

Bussilla perille

Teatterilippu on bussilippu!

Turun Kaupunginteatterin esityslippu toimii bussilippuna kaikilla Föli-linjoilla 3h ennen ja 2h esityksen jälkeen. Paperisen tai sähköisen teatterilipun viivakoodia näytetään bussin korttilukijaan. Matkoihin sisältyy yksi vaihtomahdollisuus molempiin suuntiin. Föli-etu ei koske Emma Teatterin kesäesitysten lippuja, jotka myy Ticketmaster. Myös narikka sisältyy lipun hintaan.

Alennukset

Teatteri tarjoaa alennuslippuja opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille kaikkiin omiin esityksiinsä. Alennuksen lunastaakseen tulee lippuostoksilla ja esitykseen tullessa olla mukana alennukseen oikeuttava todistus tai kortti.

Kysy lipunmyynnistämme alennettuja hintoja myös varusmiehille!

Ryhmäasiakkaille tarjoamme erikoishintaisia lippuja Turun Kaupunginteatteriin omiin esityksiin. Lue lisää ryhmille tarjoamistamme palveluista.

Veikkauskortti oikeuttaa 5 euron alennukseen peruslipun hinnasta (ei voi yhdistää muihin etuihin) Turun Kaupunginteatterin omiin näytelmiin. Etu on voimassa maanantaista torstaihin, ostorajoitus 2 lippua/kortti. Veikkauskortti tulee olla mukana ja alennuksen saa teatterintalon Lippiksellä ja kaikissa Lippupisteen palvelupisteissä.

Hyväksytyt maksutavat

Teatteritalon Lippiksellä voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai Visa-, Visa Electron, Mastercard- ja Eurocard -luottokorteilla. Maksutavaksi käyvät useat tyhy-maksutavat, Lippupisteen lahjakortti ja teatterin oma lahjakortti.

Ryhmiltä ja yrityksiltä liput voidaan myös laskuttaa. Tällöin perittävä laskutuslisä on eräpäivästä riippuen 10 tai 30 euroa.

Nämä virikemaksutavat käyvät meillä:
Kaupungin Tyky-ranneke
Arvosetelit: Tyky+, Smartum, Edenred
Sovellukset: ePassi, SmartumPay, Edenred Pay, Eazybreak
Kortit: Edenred, Ticket Mind & Body, Ticket Duo

Tyhy-maksuvälineet käyvät kaikkiin teatterin omiin esityksiin. Tyhy-maksuvälineillä voi ostaa liput myös suurimpaan osaan vierailuesityksistä, tarkista asia vierailuesityksen omalta ohjelmistosivulta. Mikäli haluaa lunastaa liput toisen henkilön tyhy-maksuvälineillä, niin edellytämme valtakirjaa. Tyhy-edulla voi ostaa myös henkilökohtaisen teatterikortin, jonka voi käyttää myöhemmin teatterilippuihin.

Meillä eivät käy:
Sovellukset: MobilePay

Lippupiste

Turun Kaupunginteatterin lippuja voi ostaa Lippupisteen verkkokaupasta. Verkkokaupassa tehdyt lippuostokset maksetaan heti ja lippu.fi lisää hintaan toimituskulun.

Lippuja voi varata myös Lippupisteen puhelinpalvelun kautta numerossa 0600 900 900 (2,00 € /min + pvm /mpm). 

Sekä puhelimitse että verkossa varatut liput voi noutaa Lippupisteen toimipaikoista kautta maan. Lippupiste palvelee mm. Stockmannilla, K-citymarketeissa, Prismoissa ja R-kioskeissa.   

Lippupisteen kautta lunastettuihin lippuihin lisätään Lippupisteen toimitusmaksu. Toimitusmaksua ei peritä teatteritalon lippukassalta lunastetuista lipuista.

Ticketmaster

Emma teatterin liput myy Ticketmaster.