Liput ja maksutavat

Täältä löydät tietoa Turun Kaupunginteatterin lippujen ostosta ja varauksista, hinnoittelusta, maksutavoista ja alennuksista. Osta liput aina teatterin virallisista myyntikanavista. Pyydämme jättämään ajantasaiset yhteystiedot lipunoston yhteydessä, jotta teatterin viestintä tavoittaa sinut tarvittaessa.  

Myyntipisteet

Verkkokauppa

Turun Kaupunginteatterin liput ja väliaikatarjoilut ovat myynnissä teatterin verkkokaupassa osoitteessa tkt.lippu.fi. Verkkokaupassa tehdyt ostokset maksetaan heti.

Myyntipalvelu

02 262 0030

Teatterin myyntipalvelun palveluajat näet Aukioloajat-sivulta. Palvelemme esityskaudella myös sähköpostitse osoitteessa myynti@tkteatteri.fi.

Puhelimitse ja sähköpostitse varatut liput voi lunastaa teatterin Lippukassalta, kauppatorin Monitorista tai Lippupisteen toimipisteistä.

Lippis

Teatterin lippukassa sijaitsee teatteritalon aulassa, osoitteessa Itäinen rantakatu 14. Lippis palvelee näytöskaudella ti-to klo 13-18, pe-la klo 12-18 sekä aina tuntia ennen esitystä. 

Tarkista poikkeukset aukioloaikoihin.

Kauppatorin Monitori

Lippuja saa ympäri vuoden Kauppatorin Monitorin matkailuneuvonnasta, joka sijaitsee Kopkolmiossa. Katso Monitorin aukioloajat ja hyväksytyt maksutavat Monitorin sivuiltaAvautuu uuteen välilehteen.

Lippupisteen kanavat

Turun Kaupunginteatterin liput ovat myynnissä myös Lippupisteen verkkokaupassaAvautuu uuteen välilehteen. Verkkokaupassa tehdyt lippuostokset maksetaan heti ja lippu.fi lisää hintaan tilausmaksun. Lippuja voi varata myös Lippupisteen puhelinpalvelun kautta numerossa 0600 900 900 (2,00 € /min + pvm /mpm). 

Teatterin myyntipalvelusta varatut liput voi noutaa Lippupisteen toimipaikoista kautta maan. Lippupiste palvelee mm. Stockmannilla, K-citymarketeissa, Prismoissa ja R-kioskeissa. Lippupisteen kautta lunastettuihin lippuihin lisätään Lippupisteen toimitusmaksu.

Liput kesäteatteriin Ticketmasterista

Kesäteatteri tuotetaan yhteistyössä Emma teatterin kanssa. Emma teatterin liput myy Ticketmaster.Avautuu uuteen välilehteen Kesäteatterilippuihin ei sisälly Föli-lippua tai vaatesäilytystä.

Hinnat

Lippujen hinnoittelu

Teatterilipun hinta vaihtelee näyttämön, esityksen ja katsomopaikan sijainnin mukaan. Osassa esityksiä on käytössä lohkohinnoittelu. Tutustu näyttämöihin ja katsomokarttoihin.Avautuu uuteen välilehteen Esityskohtaiset hinnat on kerrottu esityssivuilla.

Palvelumaksut ja narikka

Palvelumaksut ja narikka sisältyvät lippujen kokonaishintoihin myyntikanavasta riippumatta. Teatterilippuun sisältyy myös bussilippu Föli-linjoilla 3 t ennen ja 2 t esityksen jälkeen. Palvelumaksun suuruus vaihtelee lipun hinnan mukaan (2,50 €-3,50 € /lippu). 

Palvelumaksuja ei palauteta vaihto- tai peruutustilanteissa.

Tilaus- ja toimitusmaksut

Mahdolliset myyntikanavien tilaus-, toimitus- ja maksutapamaksut lisätään lipunhintaan. Verkkokaupan tilausmaksu on 1,50 €/tilaus.  
 
Teatterin Lippukassalla tai Monitorissa lunastettuihin lippuihin ei lisätä toimitusmaksua. Lippupisteen toimipisteiden kautta lunastettuihin lippuihin lisätään toimitusmaksu. Lippupisteen toimipaikoissa lipputilaukseen lisätään 3 € toimitusmaksu. R-kioskilla lippupisteen lippujen toimitusmaksu on 1 € / lippu + 3 € / tilaus. R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla. 
 
Peruutus- ja vaihtotilanteissa tilaus- ja toimitusmaksuja ei palauteta.

Lippuvaraukset

Varauskäytännöt

Yksittäiset liput tulee lunastaa viimeistään kahden viikon kuluttua varauksesta. Ryhmävaraukset on lunastettava kuukautta ennen esityspäivää, vierailuesitysten liput on lunastettava 2 kk etukäteen. Lunastettuja lippuja ei vaihdeta tai osteta takaisin. 

Varaukset voi noutaa teatterin oman lippumyymälä Lippiksen lisäksi myös Kauppatorin Monitorista ja Lippupisteen toimipaikoista.

Erityisryhmien varaukset

Mikäli liikut pyörätuolilla tai tarvitset avustajan tai tulkin esitykseen, liput kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen teatterin oman myyntipalvelun kautta numerosta 02 262 0030 tai sähköpostitse myynti@tkteatteri.fiAvautuu uuteen välilehteen

Tulkkaus viittomakielelle voidaan järjestää, kun tulkkauksesta sovitaan etukäteen teatterin kanssa. Teatteri myös auttaa tarvittaessa tulkin valmistautumista tehtävään. 
 
Saattajakortin haltijan ja SPR:n Kulttuuriystävä-palvelun avustajat pääsevät avustettavan kanssa maksutta Turun Kaupunginteatterin esityksiin.  

Bussilla perille

Teatterilippu on bussilippu!

Turun Kaupunginteatterin esityslippu toimii bussilippuna kaikilla Föli-linjoilla 3 tuntia ennen ja jälkeen esityksen. Paperisen tai sähköisen teatterilipun viivakoodia näytetään bussin korttilukijaan. Matkoihin sisältyy yksi vaihtomahdollisuus molempiin suuntiin. Föli-etu ei koske Emma Teatterin kesäesitysten lippuja, jotka myy Ticketmaster. Myös narikka sisältyy lipun hintaan.

Maksutavat

Maksutavat teatterilla

Teatteritalon Lippiksellä voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai Visa-, Visa Electron, Mastercard- ja Eurocard -luottokorteilla. Maksutavaksi käyvät useat tyhy-maksutavat, Lippupisteen lahjakortti ja teatterin oma lahjakorttiAvautuu uuteen välilehteen

Tyhy-maksuvälineet

Tyhy-maksuvälineet käyvät kaikkiin teatterin omiin esityksiin ja suurimpaan osaan vierailuesityksistä. Mikäli haluaa lunastaa liput toisen henkilön tyhy-maksuvälineillä, niin edellytämme valtakirjaa. Lippiksellä tyhy-edulla voi ostaa myös henkilökohtaisen teatterikortinAvautuu uuteen välilehteen, jonka voi käyttää myöhemmin teatterilippuihin. Monitorissa tyhy-saldon siirto henkilökohtaiselle teatterikortille onnistuu vain Turun kaupungin työntekijän tyky-rannekkeella.
 

Virikemaksutavat

Kaupungin Tyky-ranneke 
Arvosetelit: Tyky+, Smartum, Edenred 
Sovellukset: ePassi, SmartumPay, Edenred Pay
Kortit: Edenred, Ticket Mind & Body, Ticket Duo 

Tyhy-maksutavoilla ei voi maksaa etänä.
 
Meillä eivät käy: 
MobilePay-sovellus

Laskutus

Ryhmiltä ja yrityksiltä liput voidaan myös laskuttaa. Tällöin perittävä laskutuslisä on eräpäivästä riippuen 10 tai 30 €. Laskutuksesta voit kysyä lisää myyntipalvelusta myynti@tkteatteri.fi.

Muut myyntikanavat

Kauppatorin Monitorin ja Lippupisteen toimipisteissä hyväksytyt maksut löydät toimijoiden omilta verkkosivuilta. Kauppatorin Monitorissa voi maksaa Turun kaupungin tyky-rannekkeella. 

Alennukset

Alennusryhmät

Teatteri tarjoaa alennuslippuja opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille kaikkiin omiin esityksiinsä. Alennuksen lunastaakseen tulee lippuostoksilla ja esitykseen tullessa olla mukana alennukseen oikeuttava todistus tai kortti. Kysy lipunmyynnistämme alennettuja hintoja myös varusmiehille!

Saman viikon liput opiskelijoille

Opiskelijat voivat ostaa liput teatterin omien esitysten saman viikon näytöksiin 10 € -hintaan. Saman viikon tarjousliput tulevat myyntiin maanantaisin klo 12 mennessä ja niitä voi ostaa verkkokaupasta tai lippukassalta. Etu ei koske vierailuesityksiä. Varauduthan näyttämään opiskelijakorttia myös esitykseen tullessasi.

Ryhmäalennukset

Ryhmäasiakkaille tarjoamme erikoishintaisia lippuja Turun Kaupunginteatteriin omiin esityksiin. Lue lisää ryhmille tarjoamistamme palveluistaAvautuu uuteen välilehteen

Veikkaus-kortti

Veikkauskortti oikeuttaa 5 € alennukseen peruslipun hinnasta (ei voi yhdistää muihin etuihin) Turun Kaupunginteatterin omiin näytelmiin. Etu ei koske lastennäytelmiä eikä ensi-iltanäytöksiä. Etu on voimassa maanantaista torstaihin, ostorajoitus on 2 lippua/kortti. Veikkauskortti tulee olla mukana ja alennuksen saa teatterintalon Lippiksellä ja kaikissa Lippupisteen palvelupisteissä.