Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Näyttelijöitä ja historian hahmoja taustallaan Tuomiokirkko ja pommikone. Yksi näyttelijä lukee Sotaromaania.

Keväällä rytisee ja roihuaa!

Jos kiinnostaa saada hyvät paikat roihuavan romanttiseen musikaaliin, klassikon reipasotteiseen uudelleentulkintaan tai Susanna Haaviston taiteilijajuhlaan, kannattaa paikat varmistaa nyt.

Syyskausi on täydessä käynnissä, mutta koska yleisön kulttuurinjano on kova, avasimme jo odotettavaa keväällekin.

Uuden tekijäsukupolven Tuntematon sotilas saapuu Turkuun helmikuussa. Juho Mantereen sovitus toteutuu Teatteri Vanhan Jukon ja Turun Kaupunginteatteirn yhteistyönä, joka nähdään sekä Lahdessa että Turussa. Sen Turun ensi-ilta on 10.2.

Tuntematon sotilas

Helmikuussa Turussa vierailee myös Susanna Haaviston 40-vuotistaiteilijajuhlakiertue Elämä kassiin. Konsertissa kuullaan ne rakastetuimmat laulut hänen uransa varrelta. Anna nostalgian huumata!

Susanna Haaviston Elämä kassiin -taiteilijajuhlakiertue

Syksyn pakahduttavin musikaali Hiljaiset sillat näkee pian ensi-iltansa, mutta lippuja on myyty jo nyt siihen malliin, että avasimme myös tammi- ja helmikuun esitykset myyntiin. Jos siis mielit katsomon parhaille paikoille, ne pitää varata nyt. Jos taas haluat nauttimaan tunteikkaasta tarinasta ja taitavien tekijöiden tulkinnasta mahdollisimman pian, mahtuu syksyn esityksiinkin vielä!

Hiljaiset sillat  -musikaali