Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

nainen säteilee iloisena innokkaan kampaajan käsittelyssä

Linda Wiklundin kesätärpit Turkuun

Miestä näkyvissä -komedian tähti tietää seudun parhaat kesäpaikat - ja jakaa ne kanssasi!

Helsinkiläistynyt näyttelijä Linda Wiklund on kotoisin Turusta ja palannut töihin Naantalin Emma Teatteriin jo kuutena kesänä – kotiseutu vetää siis vahvasti puoleensa. Tänä kesänä hän esittää pääroolin Miestä näkyvissä -komedian erosta toipuvana Sirkkuna. Kysyimme Lindan mansikkapaikat ja parhaat vinkit aurinkoisiin kesäkaupunkeihin. Kannattaa tutustua, jos lomailet seudulla!

“Kun Aurajokirantaa kävelee eteenpäin, ravintolalaivat rauhoittuvat yksitellen. Tässä iässä olen nyt Katariinan kohdalla ja käynyt siellä jo pitkään. Siellä on ihanat salaatit ja pizzat, niitä suosittelen lämpimästi.”

“Ruissalon erilaiset lenkkimaastot ja rannat tarjoavat jokaiselle jotakin. Yksin lenkkeilen pienillä metsäpoluilla ja äidin kanssa kävellään sitä ihanaa rantapromenadia. Lasten kanssa me suunnataan aina päätyyn asti rannalle.”

“Molemmat Turun maauimalat on kivoja, mutta enemmän tulee käytyä ehkä Samppalinnassa pötköttelemässä ja aurinkoa ottamassa.”

“Naantalin satamassa on ehkä Suomen paras jätskikiska. Kojun löytää rannan kävelykadulle tullessa.”

“Rakastin Pientä Kirjapuotia jo sen ollessa Turussa. Nykyisin se sijaitsee Naantalissa ja haen edelleen kaikki lahjat sieltä.”

Parhaan vinkin säästimme loppuun: Miestä näkyvissä on kesäteatteria sen jaloimmassa muodossa – hyvä tarina, hersyvän hauska toteutus ja esiintymässä valovoimaiset ammattilaiset. Sinulla on 13.8. asti aikaa käydä kokemassa Emma Teatterin ja Turun Kaupunginteatterin perinteinen yhteiskomedia Kailon saaressa. Mieli virittyy kepeään kesätunnelmaan jo kävellessä siltaa pitkin kohti Emman katettua katsomoa. Yleispätevä vinkki kesäteatteriin tulijoille on muuten varata mukaan hyvää seuraa ja lämmintä päällepantavaa – näin mikään ei voi estää viihtymistä!

Liput Miestä näkyvissä -komediaan tästä.

Sirkku uhkaa puukottaa futonia raivoissaan