Tiedote

Poikkeukselliset liikennejärjestelyt jokirannassa – näin tulet teatterille.

Loun teesit

Lou Salomén teesit ohjaaja Liisa Mustosen mukaan

Anna palaa, kukoista!

On tärkeää olla toimija. Kun rohkenet ideoida ja ilmaista olet vapaa. Isän tuki antoi Loulle rohkeutta muuttaa maailmaa esimerkillään. (Tytöt tarvitsevat isän tukea, ja hyväksyntää, yhtä lailla kuin äitiensä)

Tule siksi kuka olet.

Lou kohtasi nuorena yhteiskunnan normit, mutta kieltäytyi asettumasta miehen leluksi ja (miehen) äidiksi. Hän teki valintoja, jotka auttoivat häntä pysymään vapaana. Tähän Lou sai myös äitinsä tuen.

Seksi on tapa kasvaa henkisesti.

”Neuroosin aiheuttaa egon ja seksuaalisuuden välinen konflikti” ”Henkinen ja eroottinen ovat yksi kokonaisuus”. Loun vallankumouksellinen statementti seksistä ole, että seksissä on pohjimmiltaan kyse siitä, että nainen kykenee yhteyteen kaikkeuden ja koko luomakunnan kanssa, ja tavoittaa jumalallisen tietoisuuden asteen. Mies toimii kumppanina, assistenttina ja kuin kätilönä tässä. Loun manifestin mukaan naiselle eroottisuus ja henkisyys ovat sama asia.

Rakastaessani itseäni olen yhteydessä kaikkeuteen.

Loun ajatus narsismista ja sen valoisasta puolesta oli, että kun rakastaa itseään, rakastaa luontoa ja kokee sitä kautta yhteyttä muihin. Hän julkaisi Narsismi-käsitteen positiivisen manifestin. ”Narkissos ei rakastu omaan heijastukseensa, vaan luontoon ja itseensä osana luontoa, johon myös sulautuu.”  Loun mukaan Rakastaja yhtyy siihen kaikkeuteen, jota toinen ihminen edustaa ja kyetäkseen rakastamaan rakastaja rakastaa myös itsessään kaikkeutta. Tällöin ei ole egon ja seksuaalisuuden välistä konfliktia, ei neurooseja, vain rakkautta, yhteyttä.