Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Maksutavoissa vaihtoehtoja

Tiesitkö, että erilaiset työhyvinvoinnin maksutavat, kuten Tyky, Smartum, ePassi ja Edenred, käyvät myös teatterilippuihin?

Teatteritalon lippukassa Lippiksellä maksutavaksi käyvät myös useat tyhy-maksutavat. Niillä voit maksaa liput kaikkiin Turun Kaupunginteatterin omiin esityksiin. Tyhy-maksuvälineillä voi ostaa liput myös suurimpaan osaan vierailuesityksistä, asian voi tarkistaa esityksen oman sivun infolaatikosta.

Asioinnin sujuvuuden varmistamiseksi suosittelemme katsomaan valmiiksi esityspäivät, joihin haluat liput. Voit myös tehdä varauksen valmiiksi teatterin myyntipalvelusta ja nopeuttaa näin lunastusta lippukassalla.

Nämä virikemaksutavat käyvät meillä

Kaupungin Tyky-ranneke
Arvosetelit: Tyky+, Smartum, Edenred
Sovellukset: ePassi, SmartumPay, Edenred Pay, Eazybreak
Kortit: Edenred, Ticket Mind & Body, Ticket Duo

Virikemaksutavoilla ei voi ostaa lippuja verkosta. Lippukassan aukiolajat löydät täältä.

Lisätietoa maksutavoista

Muistathan, että tyhy-maksutavat ovat henkilökohtaisia. Mikäli haluat lunastaa liput toisen henkilön tyhy-maksuvälineillä, niin edellytämme, että mukana on maksuvälineen haltijan antama valtakirja. Tyhy-edulla voi ostaa myös henkilökohtaisen teatterikortin, jonka voi käyttää myöhemmin teatterilippuihin. Kulttuurisetelit ja epassi käyvät maksuvälineenä paitsi teatteritalon Lippiksellä, myös useissa Lippupisteen palvelupisteissä.

Mikäli sinulla on kysyttävää maksuvaihtoehdoista, kannattaa olla yhteydessä teatterin myyntipalveluun numerossa 02 262 0030 tai osoitteeseessa myynti@tkteatteri.fi