Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Pipareista tehdyt hahmot joulukuusen äärellä

Syksyn ohjelmisto täydentyy

Nostalginen lastenesitys, tiedeavauksia ja liuta vierailuesityksiä on nyt myynnissä! Myös suosittuja Kysy siskoilta -esityksiä nähdään syksyllä lisää.

Lisäsimme syksyn 2022 ohjelmistoon uuden ensi-iltaesityksen Kunnia-trillerin ja Hiljaiset sillat -musikaalin rinnalle. Täydensimme muutenkin syksyn teatterikalenteria yhteistuotannolla ja vierailuesityksillä. Katso mitä uutta on tulossa ja varmista paikkasi varaamalla liput!

Viirun ja Pesosen joulupuuhat, ensi-ilta 9.11.

Kuka on maailman huonoin odottaja? No Viiru! Ainakin, jos odotettavana on joulu ja JOULUPUKKI! Rakastettu parivaljakko Viiru ja Pesonen tuovat joulutunnelman Turun Kaupunginteatterin Pienelle näyttämölle 9.11. alkaen. Sven Nordqvistin kirjaan pohjautuva ja Kimmo Virtasen ohjaama tarina muistuttaa kaikenikäisiä antamisen ilosta. Rooleissa nähdään Alexandra Oupornikova, Kimmo Rasila ja Minna Hämäläinen. Ihanan koko perheen esityksen ikäsuositus on 4+.

Lue lisää esityksestä >>

Kysy siskoilta syksyllä Päänäyttämöllä

Tätä on odotettu; loppuunmyydyn ja paljon hehkutetun esityksen syksyn liput ovat nyt myynnissä. Kysy siskoilta -esitys nähdään Päänäyttämöllä kolmesti: 18.10. klo 19, 19.10. klo 14 ja 31.12. klo 13. Lippujen kanssa ei kannata aikailla, sillä moni haluaa nähdä tämän ilmiöksi nousseen esityksen vielä uudestaankin!

Lue lisää esityksestä >>

Muita täydennyksiä ohjelmistoon

Turun yliopiston kanssa yhteistyössä jo kertaalleen toteutettu Akateeminen vartti -esitys palaa Päänäyttämölle uusin tutkimusaihein 22.10. Tällä kertaa teemana on tunteiden tiede ja miniluentoja kuullaan kahdeksasta eri tiedekunnasta.

Stand up, Teatteri! -komiikkaklubien syksyn ohjelmisto tuuppaa estradille komiikan kovia nimiä, kuten Rudi Rok, Fredi Lilius, Matti Patronen ja Aurora Vasama. Kurkkaa syksyn aikataulu kaikkine esiintyjineen ja laita lippukauppiaat töihin!

Päänäyttämöllä vierailee myös sellainen satsi komedian tekijöitä, ettei paremmasta väliä: Ulla Tapanisen Lava-ammuntaa VI nähdään 8.10., Jukka Puotila show 17.11. ja Ismo Leikolan ja Kalle Pylvänäisen Saikkua, kiitos! -komedia 24.11.

Pienellä näyttämöllä viihdyttävät elokuvan kadonneita naisrooleja etsivä esitys Suomifilmin salaiset kansiot 7.9. ja Vuokko Hovatan ja Aulikki Oksasen tähdittämä Villit peurat -konsertti 9.12.

Katso koko ohjelmisto >>