Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Pipareista tehdyt hahmot joulukuusen äärellä

Viirun ja Pesosen piparikisa ja näyttely

Ei mitään sukkia, haluan pukin!
Viiru
Tutustu Viiru-kissaan ja Ukko-Pesoseen ja laita luovuutesi kukkimaan. Osallistumalla FB-kisaan voit voittaa lahjakortin teatteriin.

Osallistu kisaan leipomalla yksin tai yhdessä muiden kanssa omat piparihahmosi ja lisäämällä kuva niistä Turun Kaupunginteatterin FB-kisapostauksenAvautuu uuteen välilehteen kommentteihin. Yksi Viirun ja Pesosen joulupuuhat -esityksestä inspiroitunut piparikuva palkitaan sunnuntaina 18.12. päättyvässä kisassa Turun Kaupunginteatterin lahjakortilla. Teatterilta ollaan yhteydessä voittajaan 19.12. Facebookin kautta. Facebook ei ole osallisena kisassa.

Esitys

Koko perheelle sopivan (ikäsuositus 3+) Viirun ja Pesosen joulupuuhat -esityksen voit nähdä Pienellä näyttämöllä 9.11.-29.12. Liput ja lisätiedot esityksestä.

Taidenäyttely

Lasten Viiru ja Pesonen -aiheisista piirrustuksista kootun taidenäyttelyn näet 19.11. alkaen teatterin sisääntuloaulassa. Näyttelyn piirustukset on tehty Mannerheimin Lastensuojeluliiton kirjastossa järjestämissä tilaisuuksissa osana tukihenkilötoimintaa. Näyttely on toteutettu yhteistyössä  MLL:n kanssa. Kiitos tukihenkilöille ja erityisesti pienille piirtäjille hienoista kuvista!

Piirrustusnurkkaus

Lämpiön Erkkeristä, Pienen näyttämön läheltä, löytyy myös yleisölle avoin piirrustusnurkkaus, jossa voi jättää esityksen työryhmälle palautetta kuvan muodossa.

Kuvasuunnistus

Vink vink! Teatterin narikasta saa nyt perheen pienimmille suunnatun kuvasuunnistustehtävän, jonka voi tehdä lämpiössä esityksen alkua odotellessa.

 

Mallia piparihahmoista näyttää teatterin graafinen suunnittelija Marita, joka leipoi nämä hahmot esityksen mainosilmettä (pääkuvana) varten:

Piparihahmoina kissa, joulukuusi, ukko ja kanoja

Oikein hyvää jouluodotusta kaikille ja lämpimästi tervetuloa teatteriisi!