Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Nuori mies istuu portailla hymyillen

Väliaika-podi sai jatkoa!

Podcastimme jatkui erikoisjaksoilla, joista ensimmäiset liittyvät Aurajokeen. Aurajoki on merkittävässä roolissa myös syksyn Veden varaan -esityksessä. Juontajamme Aatu kertoo lisää!

Väliaika-podin uudella kaudella juontajana kuullaan yleisötyöntekijäämme Aatu Pyytä. Aatulle äänittäminen on musiikkiharrastuksen kautta tuttua puuhaa, mutta nyt hän antoi äänensä podcastille ensimmäistä kertaa.

Aatu, miltä podin juontaminen tuntui?

Jännittävältä, mutta hauskaakin se oli. Ymmärrän nyt, että sekin on taito, jota voi opetella. Sitä tempautui keskusteluun niin, että mikit unohtuivat pian.

Miksi Väliaika-podi jatkui erikoisjaksoilla?

Vanhoissa jaksoissa kartoitetaan mielenkiintoisesti teatterin töitä ja ilmiöitä. Nyt me halusimme uuden startin uudella näkökulmalla. Otimme jaksojen lähtökohdaksi syksyn esityksiin liittyviä teemoja.  Ensimmäisenä julkaistiin nämä Veden varaan -erikoisjaksot.

Opitko jotain uutta Aurajoesta?

Paljonkin, en esimerkiksi tiennyt aiemmin juuri mitään sukeltamisesta. Että joessa on tosiaan pilkkopimeää. Ja Pelastuslaitoksen toiminnasta tiedän nyt paljon enemmän.

Mitä jäi kysymättä?

Aurajoen salaisuus -jaksossa puhutaan poliisiauton etsinnästä. Harmittaa vieläkin, että jäi kysymättä löytyikö se.

Miksi Veden varaan pitää nähdä?

Joki on siinä kuin oma henkilöhahmonsa, kyllä se turkulasiin osuu. Ja kaikki mysteerithän on kiinnostavia!

Mikä on Väliaika-podin tulevaisuus?

Valoisa ja äänekäs! Olemme jo tehneet jatkoa näille teoksiin liittyville teemajaksoille. Niitä voi kuunnella joko etukäteen esitykseen virittäytyessä tai jälkikäteen, jos aihe jäi kiinnostamaan. Eli luvassa on pian lisää kuunneltavaa!

Kuuntele Väliaika-podia!