Asiamiestoiminta

Teatteriasiamies on Turun Kaupunginteatterin tärkeä kanta-asiakas ja ryhmämyyjä. Teatteriasiamiehenä voit ostaa ryhmällesi etuhintaiset liput ja kuulet teatterin uudesta ohjelmistosta aina ensimmäisten joukossa! Myös opiskelija voi toimia teatterin asiamiehenä, tällöin voimassa ovat opiskelijalippujen hinnat ja muilta osin tarjoamamme asiamiesedut.

Miksi asiamieheksi?

Teatteriasiamiehillä on etuosto-oikeus teatterin tuleviin omiin esityksiin. Ilmoitamme asiamiehille uusien näytelmien etuosto-oikeudesta aina ennen valtakunnallisen myynnin alkamista, jolloin asiamiehet pääsevät valitsemaan ensimmäisinä katsomon parhaat paikat.

Teatteriasiamiehenä saat kutsun Turun Kaupunginteatterin järjestämiin asiamiestilaisuuksiin, tiedotustilaisuuksiin, teatteriretkille ja tapahtumiin.

Näin ryhdyt asiamieheksi

Asiamiesverkostoomme voi liittyä tuomalla teatteriin vähintään yhden 50 henkilön ryhmän. Verkostoon liittymisestä voi keskustella teatterin myyntipalvelun kanssa osoitteessa myynti@tkteatteri.fi. Asiamiesverkostossa pysyminen edellyttää 50 lippuostoa yhden kalenterivuoden aikana.