Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Lämpiöjatkot: Once

Once-musikaalin irlantilaisjamien tunnelma levittäytyy teatterin lämpiöön kahden syksyn iltanäytöksen jälkeen!

Lämpiöjatkoille voi jäädä suoraan esityksestä tai tulla ihan varta vasten. Lämpiöjatkoille on vapaa pääsy, vaikka ei olisi lippua esitykseen. Luvassa on pieniä musiikkinumeroita, drinkkejä ja kohtaamisia teatterilaisten kanssa. Tapahtumat alkavat lauantaina 26.10. noin klo 20.20 ja 23.11. noin klo 21.20.

Illoissa kuullaan musiikkiesityksiä Once-musikaalin näyttelijöiltä, joista mukana ovat muun muassa: Mika Kujala, Mikael Saari, Sonja Pajunoja, Joni Vierre, Helena Puukka, Antti Kankkunen ja Teemu Mastomäki. 

Once-musikaalin esityskuva Otto-Ville Väätäinen

 

Lämpiöjatkot toteutuvat tänä syksynä yhteistyössä Turun konservatorion kanssa, siispä mukana illoissa on musiikkiesityksiä myös Turun konservatorion opiskelijoita:

26.10. Manu Lehtimäki & Miriam Atkins Duo
Miriam Atkins on kansanmusiikista innostunut viulisti-mandolinisti. Manu Lehtimäki tunnetaan mies, kitara ja huuliharppu -kokoonpanolla toimivana yhden miehen orkesterina. Illan aikana kuullaan sekä veikeitä irlantilaisia kansanmusiikin sävelmiä että herkkää ja ajatonta folk-musiikkia.

23.11. The Bluebird Duo
Kitaristi Daniel Sjöroos ja viulisti Miriam Atkins ovat aktiivisesti keikkailevia freelancer-muusikoita, joiden erityisinä kiinnostuksenkohteina on kansanmusiikki ja jazz. Duon tulkitsemana kuullaan jazz-klassikoita sekä irlantilaista kansanmusiikkia instrumentaaliesityksinä ja Once -musikaalin hengessä.

The Bluebird Duo