Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Peruttu: Kysy siskoilta 31.3., 25.3. ja illalliskabaree 26.3.

Joudumme perumaan myös Kysy siskoilta 31.3. klo 13 esityksen sairastapauksen vuoksi.

Peruttu Kysy siskoilta -esitys 31.3. klo 13 
Valitettavasti joudumme perumaan Kysy siskoilta -esityksen to 31.3. klo 13. Syynä on sairastapaus. Pahoittelemme äkillistä muutosta. Peruutus koskee myös näihin esityksiin ostettuja väliaikatarjoiluja. Jos sinulla on lippu Kysy siskoilta -esitykseen, hae lippuhyvitys täätä.

Aiemmin peruttu Kysy siskoilta 25.3. klo 12 ja Tarjoilija, keitossani on homo! la 26.3. klo 20
Valitettavasti joudumme perumaan Kysy siskoilta -esityksen pe 25.3. klo 12  ja Tarjoilija, keitossani on homo! -esityksen la 26.3. klo 20. Syynä on sairastapaus. Pahoittelemme äkillistä muutosta. Peruutus koskee myös näihin esityksiin ostettuja väliaikatarjoiluja ja teatteri-illallisia.

Jos sinulla on lippu Kysy siskoilta -esitykseen, hae lippuhyvitys täätä.

Tarjoilija, keitossani on homo! -esityksen liput käyvät sellaisenaan korvaavaan esitykseen 29.4. klo 20. Jos ajankohta ei sovi, hae rahanpalautus tällä lomakkeella.

Turun Kaupunginteatteri on ollut yhteydessä yhteystietonsa jättäinesiin peruuntuneiden esitysten lipunostajiin sähköpostitse ja/tai tekstiviestitse. Lomaketta ei tarvitse lähettää uudelleen, jos olet sen jo tehnyt. Myyntipalvelumme on ruuhkautunut, joten toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti lomakkeen tai sähköpostin kautta.