Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Piirroskuva ihmisten silueteista vaaleanpunaisen ja keltaisen sävyissä

Avoimet harjoitukset Emma Teatterissa

Kultaranta-kesäkomediaa pääsee kurkistamaan jo harjoitusvaiheessa 21.5. Ilmoittaudu mukaan, niin näet, millaisia hahmoja ja tilanteita Naantalissa on syntymässä!

Naantalin Emma Teatterissa harjoitellaan täyttä päätä tämän kesän komediaa nimeltä Kultaranta, joka valottaa Suomen presidenttien puolisoiden elämää kautta aikojen. Ja mehän päästämme teidät kurkistamaan menoa jo ennen ensi-iltaa! Avoimet harjoitukset Emma Teatterissa koetaan tiistaina 21.5. klo 18-19. Esitys on suunnattu aikuisille, mutta avoimiin harjoituksiin ei ole ikärajaa.

Ilmoita tästäAvautuu uuteen välilehteen 1-6 henkilön ryhmäsi mukaan. Valitse aluksi tuijoiden lukumäärä, nimeä ryhmäsi ja anna pyydetyt tiedot. Ilmoittautumisesta saamasi vahvistusviesti toimii ryhmäsi pääsylippuna. Mikäli joudut perumaan tulonne, teethän sen vahvistusviestin kautta (Muokkaa tietojasi > Peruuta varaukset).

Emma Teatteri löytyy samalta Kailon saarelta kuin Muumimaailma. Perille asti vie Naantalin kirkon takaa saareen johtava kävelysilta. Lämpimästi päälle ja tervetuloa!

Kuvissa muutamia Kultaranta-komediaan tulevia hahmoja.