Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Nainen nojaa haitariinsa käsi lyhyissä hiuksissaan

Peruttu: Seniorisoppa 11.3. klo 11

Seniorisoppa 11.3. klo 11 on peruttu sairastapauksen vuoksi. Katso toimintaohjeet.

Seniorisoppa 11.3. klo 11 on peruttu sairastapauksen vuoksi. Korvaava esitys järjestetään 15.4. klo 11.  
Kaikille lipunostaneille, joiden yhteystieto löytyy rekisteristämme, on lähetetty tekstiviesti. Olemme hyvin pahoillamme äkillisestä muutoksesta.

Jos sinulla oli liput peruttuun esitykseen, sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan saat liput korvaavaan esitykseen sähköpostitse 24.3. mennessä. Vanhat liput mitätöidään automaattisesti. Mikäli uusi esityspäivä ei sovi, voit pyytää hyvityksen lipuista.

Hyvitys lahjakorttina tai rahana, toimi näin: 

Pyydä lahjakortti:

Jos korvaava esitysajankohta ei sovi sinulle, pyydä lomakkeella lahjakortti, jolla voit ostaa uudet liput haluamaasi esityspäivään. Täytä lomake 17.3. mennessä. Valitsemalla hyvityksen lahjakorttina saat sähköpostiisi teatterin lahjakortin, joka on voimassa vuoden. Lipuista mahdollisesti maksettua tilaus- tai toimitusmaksua ei palauteta lahjakortin yhteydessä. 

Jos haluat rahanpalautuksen:  

Jos uusi esityspäivä ei sovi, etkä halua lahjakorttia, pyydä rahanpalautus hyvityslomakkeella 17.3. mennessä. Tyhy-maksuvälineillä maksetuista lipuista ei palauteta rahaa, vaan hyvitys tehdään lahjakorttina.

Lipunvaihtoja ja peruutuksia varten kerättäviä tietoja käytetään ainoastaan vaihtojen ja peruutusten käsittelyyn. Hyvityspyyntöjä käsittelevät teatterin myyntipalvelu ja Lippupiste. Huomioithan, että emme palauta lipuista palvelu- ja toimitusmaksuja. Käsittelemme hyvityksiä mahdollisimman pian. Kiitos kärsivällisyydestä.