Tiedote

Poikkeukselliset liikennejärjestelyt jokirannassa – näin tulet teatterille.

Graafinen kuva teatteritalosta

Rekry: Tuotantokoordinaattori

Turun Kaupunginteatteri etsii tuotantokoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen, työ alkaa mahdollisimman pian.

Kyseessä on uusi työnkuva, jolla vahvistetaan teatterin tuotantomallin mukaista toimintaa. Tuotantokoordinaattorin vastuualueisiin kuuluu tuotantojen seuranta ja mittaaminen sekä prosessien kehittäminen annettujen tavoitteiden ja linjausten mukaan.

Toimit osana tuotanto-osastoa, jolla on kokonaisvastuu teatteriesitysten valmistumisesta tuotantomallin mukaan. Teet tiivistä yhteistyötä valmistavien osastojen, kuten lavastamon ja puvuston kanssa, ja varmistat, että tuotannot toteutuvat suunnitellun mukaisesti.

  • Tehtäviisi kuuluu tuotantojen koordinointi: mittaaminen sekä seurantatyökalujen kehittäminen
  • Kehität tuotantojen palauteprosessia yhdessä sidosryhmien kanssa.
  • Teet resurssien käyttöön liittyen tuotanto-osaston työvuorosuunnittelua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Sinulle on luontevaa työskennellä eri ammattilaisen kanssa ja hahmotat isotkin kokonaisuudet. Tunnet erityisesti Microsoft Excelin sekä mahdollisesti myös Power BI:n ja osaat rakentaa näillä erilaisia työkaluja, joilla hallitaan tuotantoa. Ymmärrät tuotanto- ja työvuorosuunnittelun periaatteita. Eduksi katsotaan kokemus teatterituotantojen parista.

Työaikamuotona on TeaTes, Toimistotyö II (36,25 h/vko). Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Palkkaus muodostuu Suomen Teatterialan työehtosopimuksen (TeaTES) mukaan. Hakemukset käsitellään luottamuksellisina.

Hae näin

Hakemukset pyydetään jättämään 9.12.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@tkteatteriAvautuu uuteen välilehteen. Sähköpostin otsikkoon maininta ”Tuotantokoordinaattori”.

Lisätietoja työtehtävistä antaa tuotantopäällikkö Jan Toikka, jan.toikka@tkteatteri.fi  tai 17.11. klo 9-11 ja 22.11. klo 12-15 puhelimitse +358 407453844. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Turun Kaupunginteatterista

Alueen suurimpana teatterina tarjoamme monenlaisia kohderyhmiä kiinnostavia esityksiä. Kolmella näyttämöllä, valmistustiloissa ja palvelutiimissä työskentelee vuosittain kymmeniä eri alojen ammattilaisia. Turun Kaupunginteatteri tuottaa vuosittain useita ensi-iltoja ja näyttämöillä on noin 400 esitystä.