Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Turun päivän lipputarjous

Turun päivän kunniaksi liput Hobittin, Nokiaan ja Kunniaan 30 € /kpl. Tarjous on voimassa 16.-18.9.

Turkulaisia hellitään syyskuun juhlien kunniaksi: Kun hankit lippusi nyt, näet Turun Kaupunginteatterin suosittuja esityksiä etuhinnalla. Turun päivän ja teatteritalon 60-vuotisjuhlan kunniaksi lippuja valikoituihin syksyn esityksiin saa nyt 30 € -hintaan. Tarjouslippuja voi ostaa enintään 4 kpl /hlö. Lipputarjous on voimassa verkkokaupassa ja teatteritalon Lippiksellä 16.-18.9. Tarjousta ei voi yhdistää muihin hintaetuihin.

Etu koskee näitä esityksiä:

  • Hobitti 23.9. klo 19 ja 15.10. klo 19
    Liput nyt 30 € (norm. 54 €)
  • Nokia 14.11. klo 19 ja 28.11. klo 19
    Liput nyt 30 € (norm. 47 €)
  • Kunnia 24.9. klo 13.30 ja 15.10. klo 18.30
    Liput nyt 30 € (norm. 39 €)

Osta tarjousliput tästä.Avautuu uuteen välilehteen

 

Hobitin ovat nähneet jo kymmenettuhannen katsojat. Tolkienin romaaniin pohjautuva fantasiaseikkailu tempaa mukanaan Keski-Maahan ja matkalle kohti Yksinäisen vuoren uumenissa odottavaa aarretta. Mutkia hobitti Bilbo Reppulin (Teemu Aromaa) ja kääpiöiden matkaan tuovat klonkku (Miska Kaukonen), örkit, metsänhaltiat ja aarretta vartioiva lohikäärme. Esityksen ikäsuositus on 11 v. Esityskausi päättyy tähän syksyyn.

Nokia kertoo Suomen suurimman yritystarinan, joka koskettaa välillisesti kaikkia suomalaisia. Aikamme kansallistarina nähdään viihdyttävänä draamana, jonka keskiössä ovat keskenään erilaiset johtajat Jorma Ollila  (Taneli Mäkelä) ja Risto Siilasmaa (Markus Ilkka Uolevi). Nokian tarina on käänteissään lähes uskomaton – yritys sai ja menetti lähes kaiken.

Kunnia on Pasi Lampelan tumma uutuusdraama, jossa valheella on karmaisevat seuraukset. Esitys kuvaa yksinhuoltajaisän ja teini-ikäisen tyttären räjähdysherkkää suhdetta ja paljastusta, joka imaisee mukaansa vyyhtiin koko lähipiiriin. Rooleissa nähdään näyttelijät Kari-Pekka Toivonen, Ella Lymi, Kirsi Tarvainen ja Mikko Kouki.