Iowan maalaismarkkinat, ihmiset tanssivat bootseissaan

Uusi tekstityssovellus käyttöön

Musikaalien englanninkielistä tekstitystä voi seurata omalta päätelaitteelta Subtitle Mobile -sovelluksella.

Turun Kaupunginteatterissa on siirrytty tekstityssovelluksen käyttöön, sillä siitä on saatu hyviä kokemuksia muissakin teattereissa. Sovellus ei sido lavastusta ja tekstitysruutujen paikkoja, vaan jokainen näkee sen halutessaan. Sovellus on suunniteltu katsomokäyttöön, joten se ei häiritse muuta yleisöä heijastamalla valoa. Sovelluksen kautta on myös mahdollista tarjota useampi tekstitysvaihtoehto ja näin ollen parantaa esitysten saavutettavuutta. Teatteri viestii sovelluksen käyttömahdollisuudesta lipun ostaneille viikkoa ennen esitystä lähtevässä palveluviestissä ja niiden esitysten verkkosivuilla, joissa tekstitys on käytössä.

Näin käytät tekstityssovellusta

Hiljaiset sillat -musikaalin esitykset tekstitetään englanniksi Subtitle Mobile -mobiilisovelluksen kautta. Sovelluksen voit ladata App Storesta tai Google Playsta nimellä Subtitle Mobile. Näytöksen aikana seuraat tekstitystä omalta kännykän tai padin näytöltäsi. Esityksen koodi kannattaa syöttää laitteeseen ennen näytöksen alkua. Sovellus käyttää reippaasti akkua, joten lataathan puhelimesi täyteen ennen esitystä.

Hiljaiset sillat -musikaalin koodi: ZV7X

Omien päätelaitteiden käyttö katsomossa on jatkossakin muutoin kielletty, sillä se häiritsee muita katsojia ja esiintyjiä. Subtitle Mobile -sovelluksen taustaväri on musta, jotta ruudun käyttö on mahdollisimman huomaamatonta.

Surtitles in English

The musical Hiljaiset sillat (The Bridges of Madison County) has English surtitles that you can follow via the Subtitle Mobile application.  You can download the application from App Store or Google Play and use your own mobile device to view the surtitles. Insert the code given below into the app before the show starts. The app uses up much of the device battery, so we recommend charging your device beforehand.

The code for Hiljaiset sillat: ZV7X