Sami Lalou

Oulussa ne tiesivät, että Samin housuihin laitetaan aina haaroihin stretchia ja polvisuojat. Ja nyt se opitaan Turussakin!
Oulussa ne tiesivät, että Samin housuihin laitetaan aina haaroihin stretchia ja polvisuojat. Ja nyt se opitaan Turussakin!

Sami on muuttanut monesti ympäri maailmaa, joten Turkuun tulo ei juurikaan jännittänyt. Hän oli kuullut, että Turussa tykätään käydä teatterissa, joten kaupunki ihmisineen tuntui heti omalta. Sami on näytellyt 10-vuotiaasta asti ja ehti opiskella teatteri-ilmaisun ohjaajaksi ennen Teatterikorkeakoulua. Näyttelijäksi valmistuttuaan hänet kiinnitettiin heti Oulun teatteriin, jossa kilometrit näyttelijänä kasvoivat useissa rooleissa. Oulusta matka jatkui Turun Kaupunginteatteriin, jossa työt alkoivat keväällä 2024 Tiranan sydän -draaman harjoituksilla.

Sami kuvailee itseään fyysiseksi näyttelijäksi, joka innostuu kun pääsee kokeilemaan ja leikkimään – tietysti aina tosissaan. Häneltä luonnistuvat niin nelijalkajuoksu kuin showpainikin, mutta Jakobin rooliin kuuluva kirjoneulonta Hildur-dekkarissa vaatii vielä opettelua.

"Tärkeintä on lähtönopeus."
Sami Lalou

Ajankohtaiset esitykset

Tiranan sydän

Ensi-ilta 21.8.2024 Pieni näyttämö Oma tuotanto

Hildur

Ensi-ilta 7.11.2024 Päänäyttämö Oma tuotanto

Lisää Samista

Samille Turku on toiveiden täyttymys

Haastattelu
24.04.2024
Sami kertoo uudesta työstään Turun Kaupunginteatterissa.