Tiedote

Teatterin naapurissa rakennetaan. Näin tulet meille.

Graafinen teatteritalo ja teksti Tavarativoli

Tavarativoli 2024

Jäikö kuluneen vuoden esityspuvusto pyörimään mieleen? Nyt on mahdollisuus hankkia asuja ja päivittää kevättyyliä teatterin kirppiksellä 20.5.

Menneiltä vuosilta tuttuun tapaan siivoamme varastoja ja teemme tilaa uudelle kevätkauden päätteeksi. Tavarativoli, eli teatterin kirppis, järjestetään maanantaina 20.5. klo 16-19. Pääsisäänkäynnin aulassa omia vaatteitaan ja tavaroitaan myyvät teatterin työntekijät ja kakkoskerroksen lämpiöstä löytyy teatterin eri osastojen poistotavaroita. Luvassa on myös lipputarjouksia syyskauden näytöksiin. Tervetuloa kierrätysostoksille!

Tavarativoli järjestetään Turun Kaupunginteatterin aulassa ja lämpiössä ma 20.5. klo 16-19. Osoite on Itäinen rantakatu 14, Turku. Lämpiön kahvila ja aulan lippukassa ovat avoinna tapahtuman ajan. Kirppis on kaikille avoin ja esteetön tapahtuma.

Näin se toimii

Teatterin osastoilta hankittavat ostokset maksetaan lämpiön uloskäynnin kassoille, joissa maksutapana käy kortti sekä käteinen. Henkilökunnan myyntipisteiden ostokset aulassa maksetaan suoraan myyjälle joko MobilePay-sovelluksella tai käteisellä.

Lippulöydöt

Tavarativolin lippuedut ovat tasarahatarjouksia Turun Kaupunginteatterin syyskauden ensimmäisiin esityksiin: Näe Once-musikaali ja Tiranan sydän -draaman kantaesitys ensimmäisten joukossa. Tai varaudu nauramaan jo kuluneena keväänä salit täyttäneen Täydellinen lauantai -komedian parissa. Hyödynnä tarjous tästä.

Tasarahatarjous koskee seuraavia esityksiä

 • Once 30 €/kpl (norm. 35-61 €)
  lauantai 31.8. klo 14 ja klo 19
 • Täydellinen lauantai 30 €/kpl (norm. 45-49 €)
  perjantai 30.8. klo 19
  torstai 12.9. klo 19
 • Tiranan sydän 25 €/kpl (norm. 34-38 €)
  perjantai 23.8. klo 18.30
  lauantai 31.8. klo 18.30

Tasarahaliput ovat myynnissä verkkokaupassa, teatteritalon Lippiksellä sekä Kauppatorin Monitorissa. Tarjous on voimassa 20.5.-22.5. ja se koskee vain uusia ostoja, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Lippis-lippumyymälä on avoinna Tavarativolin yhteydessä maanantaina 20.5. klo 16-19  ja ti-pe klo 10-17.

Minkä haluaisit nähdä?

Once-musikaali on sydämet sulattava tarina lahjakkaan katumuusikon ja maahanmuuttajatytön kohtaamisesta, joka ohjaa unelmat uuteen lentoon. Palkittu musikaali tuo näyttämölle yleisöönkin tarttuvaa irkkujamien riemua ja samaistuttavia hahmoja. Mikko Koukin ohjaaman esityksen pääosissa valloittavat Mikael Saari ja Linda Hämäläinen.

Täydellinen lauantai on ranskalainen parisuhdekomedia, jonka näkemisen jälkeen oma elämä saattaa tuntua taas hyvinkin leppoisalta. Pentti Kotkaniemen ohjaamaa esitystä tähdittävät mm. Jaakko Saariluoma ja Jenni Kokander.

Tiranan sydän on kantaesitys Finlandia-palkitun Pajtim Statovcin samannimisestä romaanista. Se tuo näyttämölle Bujarin karun elämäntarinan, joka kuljettaa läpi vaihtuvien maiden ja identiteettien. David Sandqvistin ohjaaman esityksen rooleissa nähdään mm. Niki Rautén, Saban Ramadani ja Ella Lymi.

Esityskuva Täydellinen lauantai -komediasta, jonka rooleissa nähdään mm. Jenni Kokander, Tom Petäjä, Jaakko Saariluoma ja Minna Hämäläinen. Kuva Otto-Ville Väätäinen.